Mihajlović posebno "strahuje" od jednog igrača: "U hotel ću poslati neke ljude da ga srede"

Neslana šala srbijanskog trenera

Mihajlović posebno "strahuje" od jednog igrača: "U hotel ću poslati neke ljude da ga srede"

A. Čaušević

Siniša Mihajlović je poznat kao trener bez dlake na jeziku, a u Italiji uživa u autoritetu još od igračkih dana. 

Srbijanski stručnjak je skoro pa prebolio leukemiju i sada se može fokusirati na Bolognu s kojom radi zaista odličan posao.

Bologna će će sutra na svom stadionu dočekati Napoli, a Mihajlović pred ovaj duel najviše strahuje od Lorenza Insignea što govori i njegova izjava pred meč o fudbaleru Napolija.

"Gledat ću da pošaljem nekoga u hotela da 'sredi' Insignea i da tako ne igra", kazao je Mihajlović kroz smijeh te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Šta hoćete da mislim? Igra se jedan na jedan, stavit ćemo Mbayea koji je loš dečko, kada mu vidim lice prepadnem se, nadam se da će prepasti i Insignea".

Inače, Insigne ove sezone u Seriji A na 31 meču ima učinak od po šest golova i asistencija te se ne može reći da igra svoj najbolji fudbal.

Top Komentari

ryan.giggs
"skoro pa prebolio" Hahahaha! Ili si bolestan ili si zdrav. Moj Čauši...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti