Milan Borjan otpisan u Zvezdi, stigla zagonetna poruka supruge Snežane

Naslijediće ga Kovačević?

Milan Borjan otpisan u Zvezdi, stigla zagonetna poruka supruge Snežane

E. Škorić

Jedna od glavnih sportskih vijesti u Srbiji je navodna odluka trenera Crvene zvezde Baraka Bahara da napravi promjenu na golu, te da makne dugogodišnjeg kapitena Milana Borjana.

Borjan ima ugovor sa Zvezdom do 2026. godine, tako da nije isključeno da on ostaje bez obzira na odluku trenera, ali ne bi bio prvi izbor na golu, što naravno kanadskom reprezentativcvu nikako ne odgovara.

Borjanova supruga Snežana se oglasila na svom Instagram storyju, gdje je napisala jednu zagonetnu rečenicu koja bi se mogla povezati sa pomenutim informacijama.

"Moje raspoloženje kad znam kako će se priča završiti", njena je poruka dok se zabavlja sa porodicom na odmoru.

Link do njenog stroyja pronađite OVDJE.

35-godišnji Borjan je u Crvenoj zvezdi još od 2017. godine. On se i dalje nije oglasio na ovu temu, za razliku od njegove supruge i mnogih pristalica beogradskog tima.

Oglasi

Već su mediji u Srbiji počeli da pišu o mogućem nasljedniku Borjana, a Mozzartsport navodi da je jedan od kandidata i bivši golman Sarajeva Vladan Kovačević.

Bivši mladi bh. reprezentativac imao je odličnu sezonu u Poljskoj i sa Rakowom je bio prvak te zemlje, a on sam dobio nagradu za najboljeg golmana lige po drugi put u nizui.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kako prenosi Mozzartsport, novi tehnički direktor Zvezde Marko Marin mnogo cijeni Kovačevića i već je počeo ispitivati "teren" za moguću realizaciju transfera. Upravo je Marin preporučio Bakharu golmana poljskog Rakowa.

Kovačević je trenutno bez reprezentativnog statusa jer je odlučio umjesto BiH da brani za Srbiju, ali nije uspio da promijeni sportsko državljanstvo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti