Derbi na San Siru u centru pažnje: Navijači Milana ljuti zbog kvota na kladionicama

Juventus favorit sutra

Derbi na San Siru u centru pažnje: Navijači Milana ljuti zbog kvota na kladionicama

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana i Juventusa sutra igraju na San Siru veliki derbi u okviru 16. kola italijanske Serije A.

Derbi Milana i Juventusa odavno nije bio tako uzbudljiv jer su se Rossoneri konačno vratili u pravu formu. Milan je nakon dugo vremena lider u Seriji A i prijeti da će nakon dugih devet godina konačno prekinuti dominaciju Stare dame.

Milan ima deset bodova više od Juventusa, ali Stara dama ima meč manje. No, Rossoneri ove sezone zaista igraju fantastično i sigurno su najprijatnije iznenađenje u Seriji A.

Iako još uvijek nije poznato da li će Zlatan Ibrahimović biti spreman za meč jasno je da nas na San Siru očekuje spektak. Meč se igra od 20:45 sati, a poznate su i kvote na kladionici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, navijači Milana nisu baš zadovoljni ponudom kladionica jer je Juventus i pored svega sutra favorit na San Siru.

Mnogi vjeruju da je kvota trebala biti manja na Milan nego na Juventus, ali to nije slučaj. Kvote za ovaj derbi možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi