Najveća zvijezda sa Bilinog polja iz svlačionice u autobus s pivom u ruci!
Foto: D. Kurbegović

Zanimljiva scena

Najveća zvijezda sa Bilinog polja iz svlačionice u autobus s pivom u ruci!

Admin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Slovačka je poslije preokreta pobijedila Bosnu i Hercegovinu sa 2:1 te trijumfom potvrdila plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj. Slovaci su iskoristili neopreznost bh. odbrane je te je dodatno sebi podigla samopouzdanje pred kontinentalni turnir.

Bh. reprezentacija je igrala bez svojih najvećih zvijezda kao što su Edin Džeko i Miralem Pjanić, dok su Slovaci stigli u vrlo konkurentnom sastavu te su na kraju upisali i pobjedu.

Najzvučnije ime na terenu Bilinog polja je svakako bio Milan Škriniar, sjajni štoper PSG-a i jedan od najboljih svjetskih defanzivaca.

Nakon odigrane utakmice ispred zeničkog hrama fudbala viđena je zanimljiva scena sa Škriniarom kao glavnim protagonistom.

Naime, fotoreporter portala SportSport.ba je uhvatio Škriniara kako uzima pivo prije ulaska u autobus. 

Tako je Škriniar je odlučio "zaliti" pobjedu nad BiH, ali i vjerovatno plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj.

Oglasi

Slovaci su grupu završili sa 22 boda što je na kraju bilo dovoljno za drugo mjesto iza maksimalnog i nedodirljivog Portugala. 

Podsjećanja radi, na Bilinom polju BiH je povela autogolom Slovaka na startu drugog dijela, ali je prednost domaće selekcije trajala svega nekoliko minuta.

Bozenik je prvo izjednačio u 52. minuti, da bi 20-ak minuta kasnije Satka kompletirao preokreta. U međuvremenu je isključen i Gojković.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Škriniar kao pravi lider reprezentacije je odigrao cijeli meč i od njega Slovaci sigurno očekuje da na Euru radi lavovski posao. 

Zanimljivo da će ovo defanzivcu čija se vrijednost procjenjuje na 50 miliona eura Evropsko prvenstvo u Njemačkoj biti treće u karijeri. Definitivno impresivan podatak za nekog ko ima 28 godina.

Top Komentari

Ecosport
"Zenički hram fudbala".... OMG
2 2
Convict
Zenicki Zenicki.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi