Milan napravio novi kiks i dao novu šansu Džeki i Interu da preuzmu vrh

Udinese nosi bod kući

Milan napravio novi kiks i dao novu šansu Džeki i Interu da preuzmu vrh

Eldar Ganibegović

Milan i Udinese remizirali su 1:1 u okviru 27. kola italijanske Serije A.

U prvom poluvremenu jedino veće uzbuđenje bio je gol koji je postigla domaća ekipa. Rafael Leao je u 29. minuti doveo Milan u vodstvo.

Na otvaranju drugog dijela gosti traže penal, ali nisu ga dobili. Ipak, dobili su izjednačenje u 67. minuti. Udogie je bio na pravom mjestu i jedan odbijenac poslao iza leđa Maignana.

Do kraja po dvije velike prilike na obje strane. Leao je promašio u 76., da bi u trećoj minuti sudijske nadoknae Deulofeu šutirao, ali Maignan brani sjajno i odbija u korner.

Milan je ovim kiksom napravio novu uslugu Interu koji je drugoplasirani s 54 boda, tri manje od njih, ali i dvije utakmice manje.

Edin Džeko i ekipa od 21 sat gostuju kod Genoe i ako pobijede preuzet će vrh tabele Serije A.

Napomenimo i to da Rade Krunić večeras nije dobio priliku za igru, dok je Mato Jajalo kod gostiju ušao u 90. minuti umjesto Arslana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 27. kolo:

Milan - Udinese (Leao 29'; Udogie 66')

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
I opet Pioli!spezia,salernitana,udinese,čovjek s njima odmjerava snagu,kessie desetka,theo u odbrani,jedva 2 poena iz tri tekme protiv fenjeraša!Ovaj Milan je davno prerastao njegove kvalitete,još prošle sezone.Čovjek nije za šampionsku ekipu.On u Romu,Mourinho za Mlan,Milan prvak,Roma u prve 4.Tako je trebalo biti.Ovako je to patnja iz utakmice u utakmicu.Bog te vidio...umjesto trpanja on redovno kod 1-0 povlači ekipu u 16-ac i čeka izjednačenje!Nevjerovatno!Pa to ni u petoj ligi nema!!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi