Milik blokirao Džekin transfer

Poljak ne želi da ode u Romu

Milik blokirao Džekin transfer

E. Škorić

Poljski napadač Arkadiusz Milik ipak odbija da ode u Romu, što Edina Džeku i dalje drži u Rimu.

Kada se činilo da je sve gotovo, te da će Poljak definitivno preći iz Napolija u Romu, a na taj način omogućiti Džeki transfer u Juventus, on je odbio ponudu Rimljana. D

Roma je nudila pet miliona eura godišnje poljskom napadaču, više od onoga što zarađuje u Napoliju, ali prema pisanju Gazzette dello Sport, nekadašnji napadač Ajaxa ne želi da ide u Rim i na taj način komplikuje situaciju bh. reprezentativca.

Roma i Juve istodobno su već pronašli dogovor o razmjeni igrača (Džeko - De Sciglio) uz dodatnu doplatu, ali sada je sve u zastoju i ako se Milik ne predomisli, teško da će Džeko obući dres Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milik ima ugovor s Napolijem do ljeta 2021. godine, a Napolitanci mu prijete da će presjediti posljednju godinu ugovora na tribinama, mada nije isključeno da Milik ima i neke druge ponude koje su mu primamljivije od Romine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eldin996
Dotuzili ste I Bogu I narodu vise s ovim ide li ili ne ide zaboli nas vise ide li ili ne ide
11 0
StruCnjaK123321
**** vam Dzeko mater više
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi