Da li ovo znači da je kraj? Oglasio se i Di Marzio vezano za Džekin prelazak u Juventus

Transfer sve izgledniji

Da li ovo znači da je kraj? Oglasio se i Di Marzio vezano za Džekin prelazak u Juventus

A. Beganović

Transfer Edina Džeke iz Rome u Juventus sve je izgledniji, bar tako kaže čovjek koji transfere na Apeninima ima u malom psrtu, ugledni novinar Gianluca Di Marzio.

Skoro mjesec dana u italijanskim medijima se špekuliše o transferu Edina Džeke, no čini se da se i tim špekulcaijam bliži kraj.

Di Marzio, čovjek kojem se na Apeninima vjeruje kada su u pitanju transferi, tvrdi da je naš sjajni napadač dogvorio sve uslove sa Juventusom te da ga od potpisa sa slavnim riskim klubom dijele sitnice.

Naime, Di Marzio tvrdi da će Džeko potpisati za Juventus čim Roma potpiše ugovor sa poljskim napadačem Arkadiuszem Milikom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A, navodno su Roma i Napoli dogovorili sve uslove njegovog prelaska. Napoli će inkasirati 25 miliona eura, tako da je sve izgledniji da ćemo Dijamanta gledati u dresu Stare dame.

Ovu transfer sagu s mnogo pažnje prate i u redovima aktuelnog lidera premijerligaške karavane, sarajevskog Željezničara s obzirom da će Plavi na osnovu fonda solidarnosti imati 3.25 posto od ukupnog transfera.

Procijenjuje se da će Roma s bonusima inkasirati oko 12 miliona eura što znači da bi Željezničar dobio oko 400.000 eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rocccavela
PROCIJENJUJE SE JE LI? RISKI KLUB? A, NAVODNO SU ROMA? TAKO DA JE SVE IZGLEDNIJI? Ili dajte otkaz ovim uhljupima koji ne znaju napisati clanak bez gresaka ili platite lektora da pregleda ova sranja. :)
5 0
Tz_Niko75
Nepismen
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi