32

Komentari (32)

Mirsad1705
Neće Kuman još dugo, čim dođe nova uprava, njemu je noga. Ne znam zašto je i dolazio? Nova uprava će se upravo na primjeru trenera pokazati i dokazati u startu. Budu li i oni eksperimentisali sa kojekakvim ublehama, sve će biti jasno i obrnuto, dovedu li stručnjaka sa autoritetom, pokazaće da su ozbiljni i da žele da rade za klub, ne samo za sebe.
*p!p!t@*
Ovaj Nizozemac se baš drogira...
87618
Pjanke , samo strpljenja , svi smo uz tebe, bilo je i tezi dana , skontat ce oni tvoje kvalitete , samo da im ne bude prekasno
user1605368976
Kuman nije koristan no u Holandiji, brzo ćeš ti brat lale.
Cocca87
Pa ne moze igrati kad ovaj gura samo svoje, De Jonga, Desta i jos kad dovede Depaya i Wijnalduma, nece ni Messi igrati, a ne Pjanic....
adis_D11
Neće on tebra dočekati da dodju “njegovi”.Ova zujovina neće ostati dugo u Barsi.
user1585249870
Pjanic neka dodje u Hajduk, tamo ce igrati. MOZDA???
Zoilomas
Treba onog krmka otjerati
Sejo1979
Reko sam ti mire ono tvoje zaljenje na trenera novinarima nisi smiji nikako uradit ovo ti je pocetak samo i dok je on trener neces se najigrati
Zulfikar
Za sve je kriv autisticni Messi, naime morao je odma reci ili zutikljunac ili ja. Ovaj medzed ako ostane na klupi ako ne ove onda vec iduce sezone segunda im sw smijesi.
Zulfikar
Za sve je kriv autisticni Messi, naime morao je odma reci ili zutikljunac ili ja. Ovaj medzed ako ostane na klupi ako ne ove onda vec iduce sezone segunda im sw smijesi.
Ko_je_babo
Koja budala od trenera. Mire gdje god je igrao je bio medju glavnim igracima,i ti klubovi su imali uspjeha. Ovaj tzv. trener nema blage veze,stalno mijenja postave,formacije,nema nikakav prepoznatljiv stil igre. Dokaz za to je stanje na tabeli. Koji kloc moras biti da imas takvu ekipu i nisi u vrhu lige.
realista1982
Pjanke polako budi strpljiv, ko se zadnji smije najsladje se smije... Otići će ovaj majmun brzo!
Cocca87
ma nece on jos dugo otici, nema mu ko dat otkaz hahahhaha
realista1982
Kada ispadnu iz LP, i vjerovatno naprave najlošiji plasman,u Martu je njemu kraj...
Samir7
Treba dokazat da je koristan za 4 minute, a Pedri i Trincao kao koristni heheh
struja
Gledam Barsu zbog Mireta,Romu zbog Edina ...ali Kuman se pita i on cuva svoju guz....Pa on bi vise volio da pobjedjuje nego mi, vidi se da nema odbrane i trazi ekipu.A mi znamo bolje..e..
Adnanos
Koeman je i ranije povlacijo cudne odluke i po tome je poznat. Uvijek nadje jednog igraca da pokaze svoj autoritet i cesto je imao lose rezultate. Nikad i nije vodio veliki klub a od 2005 vodio je razne klubove po dvije sezone odprilike. U Evertonu je pogotovo pokazao koliko nezna. Dovodjenjem nega uprava Baecelone je napravila skroz nelogican potez jer sam cak i ja bio ubijedjen milion posto da nista nece osvojiti a sumnjo sam da ce Barca biljeziti lose rezultate. Nema ovo nista sa Pjanicem sem toga da njemu uvijek treba koka za zrtvu a u Barci je to Pjanic.
struja
Ok Adnanos ali sjeti se kad je Zlatan u Ajaksu explodiro u klasu iako ga je Koeman han...itd.
Inter_tz
Ode zuco jos malo
Keno
Alpasinacxx
I Kuman je dokazao da je koristan kako je na klupi. Barsa ima najlošiji plasman na tabeli kako znam za sebe...
hame
Tiha voda bregove valja Pjanke moj, samo nek para kapa ;)
ryan.giggs
Pjanić mora biti barem duplo bolji od Katalonca Busquetsa. A nije.
Red
Da pratiš malo španske portale, da čitaš komentare njihovih navijača, nezavisnih sportskih novinara vidio bi da to i nije baš tako.
ryan.giggs
Nema potrebe, kad se to zna u svakom poslu. Stranac mora biti nekoliko nivoa bolji da bi opravdao svoj angažman. Nemam ja ništa protiv Pjanića, ista je stvar sa korištenjem konkurencijom Piquéu, Robertu, Albi...
Krosteutegurovic
E moj pjanke, jedino ti je preostalo da se moliš bogu da taj žujan dobije nogu i da tražiš priliku kod novog trenera, mada biće teško i tad, jer ipak moraš biti agresivniji i napraviti razliku kad dobiješ šansu za igru, inače možeš pakovati kofere i tražiti salameta negdje drugo. Sretno u svakom slučaju.
Armin29
kapa lova ko sjedio ko igro boli ga racku
ako1986
Pjanke samo polahko otice holanđanin pa ce poigrat a jedina ti je greska sto si usao u 86 min. Nek mu mama tad uđe u igru....
Gvardijan
A sta je trebao reci " e ja sada necu uci"?Naravno,mogao je a sta bi onda bilo?
Eno30
Mogo bi Koman brzo letiti jos kad ispadnu iz lige prvaka u prvenstvu mu nejde nikako ako ovako nastave pitanje dali ce mo Bsrsu gledati iduce godine u ligi prvaka mada je sezona duga
frkt
Mora dokazati da je vrijedan? koji k je ovom treneru? Pjanke 92% pasova uradio tacnih dok je samo 8% proslu tekmu pogrijesio. Trebas ti imati bekove i spic da zavrsi posao, ne moze ni on sve sam u veznom..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.