Miralem Pjanić je na spisku na kojem se nijedan fudbaler ne voli naći
Foto - EPA

Joan Laporta razgovara sa zainteresovanim klubovima

Miralem Pjanić je na spisku na kojem se nijedan fudbaler ne voli naći

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić (31) neće još dugo biti član ekipe Barcelone.

Bh. veznjak koji trenutno nastupa kao posuđen fudbaler u turskom Bešiktašu, nalazi se na izlaznim vratima Barcelone, te se očekuje da on bude jedan od igrača koji će napustiti Camp Nou.

Španski mediji već uveliko pišu o tome, a njegov odlazak još je izvjesniji nakon što je saopšteno kako će novi član katalonskog giganta postati Franck Kessie.

Deportes Cuatro danas navodi kako će Pjanić uz Riquija Puiga i Sergija Roberta napustiti klub. Navodi se kako je Joan Laporta već počeo tražiti klub u koji će poslati Pjanića, a vidjet ćemo hoće li otići u transferu, razmjeni ili na novu posudbu.

S Pjanićem se kao i uvijek povezuje veliki broj klubova. Galatasaray je jedna od opcija, a u posljednje vrijeme spominje se i eventualni prelazak u Napoli.

Bh. veznjak je navodno spreman i da se odrekne visoke plate kako bi nastavio igrati za Bešiktaš, ali nikakva zvanična odluka još nije donijeta.

Podsjetimo, Pjanić je u Barcelonu stigao 2020. godine iz Juventusa u razmjeni za Arthura Mela. Međutim, u katalonskom velikanu se nije naigrao, a uzrok je bio Ronald Koeman.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako je Miralem nastupio samo 30 puta za Barcu i nije pružio apsolutno ništa vrijedno spomena.

U dresu Bešiktaša ove sezone odigrao je 22 utakmice i upisao je četiri asistencije. Trenutno je van terena zbog povrede mišića.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aladd0n
neka se ne vraca ni u reprezentaciju...koji ce nam q ovakav nikakav...nikad nije ni odigro utakmicu za repku kvalitetno da se neko moze sjetiti.... sjecam ga se po promasenom penalu protiv kipra
2 4
denimen9
Svi kenjaju Bale-u i Hazaardu za loše nastupe, a ovamo imamo Pjanića koji je odron, nije dao gola ima 5 godina, i svi su krivi, i Koeman i Xavi i Barcelona evo i Besiktas, svi su krivi samo je Pjanke ok. Wahahaha, levat lik, nije u formi, niko ne spori da je bio dobar igrač, ali Pjanić još samo postoji na našim portalima i to je to, nažalost
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi