Imat će mnogo manju platu u Torinu

Miralem Pjanić se odrekao miliona zbog Juventusa

19

Komentari (19)

Jasminn
Kontam nesto, ako su pare za platu bile, pa evo para koje su se mogle iskoristiti za Messijevu platu :)
svasta
Imao je sansu glavom go da da ali se sjetio da nije njegova kosa
Zoilomas
Ali zamislite da je otiso u PSG sad bi bio s Mbappeom, Neymarom i Messiem….. sta covjek uradi sebi jbtoe
BigBabo
Razumijem te care ali daje tamo otiso sipak bi igro.
Zoilomas
Dobar zapaz ali neznam mozda I bi drug, nema PSG neku strasnu sredinu mogo bi se on konkurisati s Verattijem sto posto
JuventinoBK
Nista se on ne odrice. Plata mu je ista ko u juventusu zbog poreza. Kod nas igrac plati 25 posto porez u spaniji 50
Uranija
Neto plata u Barceloni mu je 8,5 miliona eura. Neto
Malmi_Suomi
@Uranija nemoj tako pisati jer @JuventinoBK je najbolji za finansije na Balkanu ( tako lik iz Bosanske Krupe btw to ti je u Italiji). I ne znaš ti ništa za razliku od njega :-)))))
Microsoft ovog talijana iz BK traži da radi finansije . Hahahaha i da, što kaže da smo svi mi DEGENI jer niko ne zna kao on što se finansija tiče.
Lp
Velez.Red
A raspo se i on i Juve smece. Potrcao u Barcu ko haivan. Hija zekane
mido1921
Barca se raspada
Mele
Za inat onom zutom, ja bih na tribinama bio a uzimao 8,5, kao Bale u Realu. Ili da oni placaju ova 3 miliona jos tri godine a da Juve placa 5,5...
JuventinoBK
Nisu svi paraziti
YouTalkinToMe
Čuj za inat treneru, šta trenera zaboli dali će otići ili ostati, biti na tribinama i uzimati pare. Neplaća ga trener iz svog džepa pa da će treneru neku slštetu napraviti.
arbajram
Prevara od igrača. Primio je 8,5 miliona nizasta
Vela82
Jel on kriv ili Koeman? Mogao je igrati i pokazati se vise, da mu je Koeman pruzio sansu, al eto Koeman valjda zna sta radi.
Zgembic
Uranija
@Vela82 za 30 nastupa u kojima je bio 11 puta starter mogao je bar jednu asistenciju imati, bar Messiju da je samo dodavao moga je skupiti nekako bar jednu asistenciju, a o golovima da ne pričamo. Kuman je ovakav i onakav i ne valja i žut je i glup je itd.itd. Ali je Miralem mogao za ove milione bar jednu asistenciju upisati. Kao da je štopera igrao pa nije imao mogućnosti da zabilježi bar jednu asistenciju ili nekakav gol.
arbajram
@Uranija Tačno tako. Ove bh patriote komentarišu Pjanica, a pojma nemaju koliko je igrao i kako je igrao. Statistika je neumoljiva, učinak mu je bio nula, i za to je uzimao 8,5 miliona, pa to je svjetska pljačka
realista1982
Kod Nas to kazu doslo mu iz guzice u glavu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.