31

Komentari (31)

tbra
user1583752673
Jeli Pjanic sad najskuplji bh fudbaler ikad?
MirzaBarucic
Miky007
Sretno Pjanke zelim ti da se uklopis i budes sretan, samo da te onaj prcopevac iz Argentine ne ogranici..
Shik
Ako Mesi bude prepustao mu neke slobodnjake, tobi znacilo dasu ga prihvatili u svoj lanac.Inace malo po malo bitce kao i sa Zlatanom.Pogotovu ako se Guardiola vrati.
BobPaisley
@Shik...patuljak ce ga otjerati iz kluba,jer ocito je da se dize neka pobuna protiv ovog Bartomeua,a bojkotuju i ovog Setiena kojeg je on doveo kao i njegove pomocnike...Pjanica ce smatrati njegovim igracem i nece ga prihvatiti bez obzira sto je najbolji veznjak u ekipi...tako je to kada je jedan igrac veci od kluba i kada mu se dozvoli da provodi svoje hirove...Ronaldi je to pokusao u Realu ali je ekspresno prodat,jer tamo niko nije veci od Real Madrida,pa ni najbolji igrac u historiji kluba.
Uranija
Pa bas Guardiola voli ovakve igrače koji bi se dodavali i držali loptu do sutra, a takav je otprilike i Miralem. Skoncentiši se malo
zaboti janos
E bas kontra,Mire igra iz prve,vecinom,i to je najteze ....
Zoilomas
Ende
Najbolji nas igrac ikad... sad i potvrdio.
zaboti janos
Pored Papeta,ma daj bjeri,sala sto metara nize.
belajbeg888
Pape, Dzeko , pjanic
Maestro
Sretno nek bude ti si među 5 najboljih veznih na svijetu siguran sam da ćeš se uklopit
ryan.giggs
Sretno Pjanke. Da te povrede zaobiđu, da svaka tvoja lopta ima oči, da stvaraš šanse, asistencije i golove.
luks-02
Još jedna u nizu grešaka Barcelone.Igraču sa 30godina se ne daje ugovor na 4 godine.Max.na dve godine još bolje samo na jednu. Videčemo možda me Pjanič pozitivno iznenadi.Ništa nije 100%.
Saimai1316
U kojoj menadzerskoj agenciji ti radis,zasto nisi kontaktirao zvanicne ljude u barceloni i takvo im nesto predlozio,ubijedjen sam da bi te poslusali,nemogu vjerovati da su bili takvi amateri i dali mu ugovor na 4 god
Uranija
@luks-02 vidi stručnjače moj, Barcelona je tim koji ne kupuje igrače na kojima će prvenstveno zaraditi daljnom prodajom, Barceloni je dovoljno da svako njeno pojačanje donese 2-3 titule i njima je to sasvim dobar transfer. Mješaš Barcelonu sa klubovima poput Porta,Marseja, Liverpoola, Rome, Tottenhama ili Dortmunda. Njima je važno zaraditi pa ako koja titula uleti dobro jeste. A Barcelona Real Manchester City-Utd PSG pa i Chelsea su klubovi koji ‘samo’ titule ganjaju. Kontaš li sad vrli stručnjače?!?
luks-02
Več bezbroj puta su ispali amateri pa mogu i kod Pjaniča.
MirzaBarucic
Svaka čast Mire kralju :))) Puno sreće i uspjeha. Kruna karijere!
Edin Merlin
Sretno ti bilo Pjanke nas dragi,ja cu i dalje biti Juventino,ali tvoj dres od Barcelone kupujem cim bude u prodaji.
Ivica_Osim8
babuka sad ima priliku da pokaze svima ko je kralj veznog, jer svi u svijetu prate Real i Barcu
miki30
Joooj hvala allahu dragom, samo da nas negnjavite više.
Vienner
Ciganlona dovela pojacanje :)
MirzaBarucic
@Vienner: Tek će sad Juventus da osjeti 'pojačanje' hahahaha, Barça će ponovo harati sredinom.
sport1
Tooooooooo, napokon nakon majstora Kodre jos jedan nas maestro u najboljem klubu na svijetu!!! Sretnoooooooo. Sportski pozdrav
sport1
Sto beclija I Miki Maus lupaju minuse:-) vazno je sa ste vi pojacali FK Radovlje i postali glavne uzdanice lijeve i desne strane klupe????? Sportski pozdrav.
opasni_medo
Čestitke i sa srećom!
kaskada24
Mi smo ponosni Mire! Iskoristi priliku i budi najveći ambasador ove zemlje u svijetu, Barselona je i više nego ambijent za tako nešto.
Bulle
Sretno Miraleme, da se uklopiš i napreduješ.
user1590396893
Sretno doktore
.....
Svaka čast!! Hairli da bude
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.