Mnogi bi u Mercedesu da se vozaju, zato iskoristi najveće kvote i odigraj dobitan tiket

Sudjeluj u nikad jačoj nagradnoj igri

Mnogi bi u Mercedesu da se vozaju, zato iskoristi najveće kvote i odigraj dobitan tiket

Sponzorski tekst

Nagradna igra Mozzarta "Pogodi najveći tiket" izazvala je sjajnu reakciju. Svima se dopadaju glavne nagrade, a sa našim „najvećim kvotama“ dana možete odigrati svoj najduži tiket.

Za dvije fudbalske utakmice koje su na programu ovog utorka u Mozzartu uvijek će biti najveće kvote na svijetu. Konkretno, kec Young Boysa i dvojka Athletic Bilbaa.

Najveće kvote mogu da ti asistiraju da pogodiš najduži tiket i osvojiš jedan od dva MERCA, ili svaki dan SAMSUNG A13!

YOUNG BOYS – ST. GALLEN (UTORAK, 20.30) – KEC 1.70

Young Boysi nisu uspjeli odbraniti titulu, Zurich je novi šampion Švicarske. Međutim, to ne znači da nema motivacije na kraju prvenstva. Važno mu je da zadrži treću poziciju, jer mu to garantuje plasman u Konferencijsku ligu. Tri kola prije kraja tim iz Berna ima samo tri boda više od trećeplasiranog Lugana, a šest od St. Gallena, trenutnog rivala. U prošlom kolu Lugano je savladao Young Boyse sa 3:1 i tako prekinuo mini-seriju od dva uzastopna trijumfa. Sada Miralem Sulejmani i njegovi saigrači dočekuju St. Gallen, koji će vjerovatno malo uštedjeti u Bernu. Naime, za pet dana ga čeka mnogo važnija utakmica, finale švajcarskog kupa protiv Lugana, koja mu može donijeti plasman u Evropu. Inače, u prvenstvu su Young Boysi i St. Gallen zabilježili identične uspjehe u posljednjih pet kola. Redom: Neriješeno, poraz, dvije pobjede, pa poraz! I nakon prethodna tri meča ove sezone su izjednačeni - prvo su Young Boysi slavili u septembru kao domaćin sa 2:1, zatim se St. Gallen u oktobru revanširao kući sa 3:1, a njihov meč u februaru završio je 3 : 3.

GRANADA - ATHLETIC BILBAO (UTORAK, 20.00), DVOJKA 2.30

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gori pod nogama oba kluba. Tri kola prije kraja Primere, oba tima su prinuđena da jure pobjedu, Granada da opstane u eliti, Bilbao da se plasira u Evropu. Ako izjednačimo važnost ova dva cilja, rekli bismo da je Granada bliža njegovoj realizaciji. Trenutno ima dva boda više od Mallorce i prva je iznad crte. Za to je zaslužna trenutna forma, nije izgubila ni u jednom od posljednja tri meča, nakon remija sa Atleticom u Madridu (0:0) i Celtom (1:1), u prošlom kolu je savladala Mallorcu sa 6:2. Bilbao je također vezao tri utakmice bez poraza, pobijedivši Cadiz (3:2) i Atletico Madrid (2:0) prije remija sa Valenciom (0:0). Međutim, ni to mu još nije donijelo poziciju koja vodi u Evropu, Villarreal i plasman u kvalifikacije za Konferencijsku ligu mu bježi jedan bod, Real Sociedad i Liga Evrope su na +4. Baskijski klub nije iskoristio prednost domaćeg terena protiv Granade u prvom dijelu sezone, u novembru je odigrao 2:2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.