Za nastavak bogate tradicije: Mozzart podržao NK Kiseljak 1921

Seniori ovog kluba u novim dresovima žele do vrha tabele

Za nastavak bogate tradicije: Mozzart podržao NK Kiseljak 1921

Sponzorski tekst

Nogometni klub Kiseljak prošle godine proslavio je jubilarni vijek postojanja. Za to vrijeme u njihovim redovima stasali su brojni talentovani fudbaleri, a među njima i trener kluba Spomenko Bošnjak koji je igrao za brojne poznate klubove, kao i za nacionalni tim. Kako bi klub nastavio bogatu fudbalsku tradiciju, kompanija Mozzart ih je podržala donacijom dvije garniture novih dresova, što će im biti vjetar u leđa u borbi za vrh tabele.

-Veoma smo zadovoljni kvalitetom i izgledom opreme. Lijepo smo iznenađeni i istinski zadovoljni… Iskreno se zahvaljujemo na ovoj donaciji kompaniji Mozzart- kaže Miroslav Kapetanović, tajnik NK Kiseljak.

Ova ekipa broji oko 80 članova, a imaju tri selekcije. Njihovi seniori su trenutno treći na tabeli Druge lige Federacije BiH. Želja im je da u opremi iz Mozzarta osvoje sam vrh Druge lige, a o plasmanu u prvi rang će, kažu, razmišljati kada budu imali dovoljno finansijskih sredstava za taj nivo takmičenja.

Opis nije dostupan.

Kadeti i juniori NK Kiseljak 1921 igraju u Omladinskoj ligi Federacije BiH. Dok su juniori na visokom drugom mjestu, kadeti su na 11. na tabeli, pa imaju prostora za napredak u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Opis nije dostupan.

Klub uživa podršku općine Kiseljak, te prijatelja kluba među kojima je sada i regionalni lider u priređivanju igara na sreću. Kompanija Mozzart je do sada, kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“, donirala po dvije garniture opreme brojnim klubovima iz svih liga širom BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi