Pričat će se o ovoj sceni i načinu na koji je dječak zaustavio slavlje zvijezde Premiershipa

Zanimljiva scena

Pričat će se o ovoj sceni i načinu na koji je dječak zaustavio slavlje zvijezde Premiershipa

Midhat Šljivak

Mohammed Kudus donio je West Hamu prednost na St. James Parku protiv Newcastlea od 2:1 u desetoj minuti nadoknade prvog dijela, a zatim se desila veoma zanimljiva scena s dječakom koji donosi lopte.

Mohammed Kudus nastavio je sjajnu formu u Premier ligi Engleske. Novi pogodak stigao je danas u duelu s Newcastleom, a zabio je u nadoknadi prvog dijela.

Iskoristio je reprezentativac Gane dobru akciju Jareda Bowena i postigao je prekrasan gol. Zatim se desila veoma zanimljiva scena s dječakom koji donosi lopte.

Dječak je sjedio pored terena, Kudus je došao do njega i zatražio mu je stolicu. Klinac međutim nije imao namjeru da mu je prepusti.

Usprkos zahtjevima zvijezde Premiershipa, malac je ostao mirno sjediti. Nije mu palo na pamet da stolicu prepusti Kudusu i to mu je jasno saopštio.

Oglasi

Fudbaler West Hama na kraju se morao zadovoljiti slavljem na reklamnom panou pored terena, ali na kraju je za njega apsolutno najvažnije da je postigao pogodak.

Pogledajte ovi zaista nevjerovatnu scenu. Dječak je na društvenim mrežama već postao junak navijača Newcastlea i nije nikakvo čudo što je tako.

Ovakve scene zaista su rijetke. Nešto je što nećete vidjeti svaki dan i bez ikakve dileme su veoma simpatične.

Mohammed Kudus pravi pogodak West Hama

Čekićari su 23-godišnjeg ofanzivca u ljeto prošle godine Ajaxu platili 40 miliona funti. Kupovina im se itekako isplatila.

Oglasi

Kudusu je današnji pogodak sedmi u 25. nastupu u Premiershipu ove sezone. Nedugo zatim je upisao i svoju petu asistenciju.

Ukupno je u svim takmičenjima ovaj fudbaler odigrao 34 utakmice. Ima učinak od 12 golova i šest asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj fudbaler karijeru je počeo u ekipi Right to Dream iz Gane. Igrao je potom za danski Nordsjeaelland, a od 2020. godine je postao član Ajaxa.

Za reprezentaciju Gane debitovao je 2019. godine. Odigrao je ukupno 26 utakmica i postigao je devet pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi