10

Komentari (10)

starmac
Pošteno i ljudski.
gospodska79
Vule je prije svega veliki covjek, bio je odlican igrac, a ubijedjen sam da ce biti takav i kao trener. Mi zivimo jedni pored drugih i zivjecemo i dalje. Pitanje je samo kako. Nadam se sa puno postovanja i uvazavanja, odnosno onako kako covjek prema covjeku se treba odnositi. Ljudi kao Vule upravo se tako i ponasaju.
malibega
Upravo zbog ovog si bio poštovan na Koševu. Gospodin!
Alpasinacxx
Uvijek kažem da mediji imaju tu mogućnost mnogo toga da poprave na svim poljima, pa tako i po pitanju sporta. Malo više kvalitetnih tekstova, promocije morala, sportskog načina življenja pa evo i ovakvih tekstova, pobudi će u ljudima osjećaj za lijepo i kvalitetno. Da konačno malo odmaknemo od primitivizma. Sport treba da spaja ljude, ne da razdvaja. Dosta nam je jada.
DamirT
realista1982
Svaka cast Vule, naklon do poda!
minjsone
Gospodin si Vule,naklon kao covjeku a I kao igracu!
papagaj
Naklon do poda od Manijaka.
ayd
NodzeRM
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.