Mourinho jača Romu, troši 100 miliona eura za trojicu novih igrača

Spremna pojačanja

Mourinho jača Romu, troši 100 miliona eura za trojicu novih igrača

E. Škorić

Trener Rome Jose Mourinho spreman je pojačati svoj tim s tri pojačanja.

Prema pisanju italijanskih medija, Mourinho je spreman potrošiti 100 miliona eura iz Romine kase kako bi dodatno pojačao ekipu.

Njegov glavni cilj je PSG-ov napadač Mauro Icardi, a na listi želja su još Filip Kostić iz Eintrachta i švicarska zvijezda iz Arsenala, Xhaka.

Za Icardija Jose je spreman da plati 40 miliona eura, ali da bi se to ostvarilo, vjerovanto će Rimljani morati da se riješe Edina Džeke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kostić i Xhaka bi trebalo da dodatno učvrste vezni red Rome i vjeruje se da Roma radi na dovođenju spomenutih igrača, te da je budžet rimskog kluba trentuno dovoljno velik da bi se ostvarile sve želje Portugalca.

Jose želi da vrati Romu u Ligu prvaka i ima velike ambicije, ali dosta toga ovisit će i o samom prijelaznom roku ovog ljeta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovaj Mourinho ce ih u crno zaviti.
10 2
Edin Merlin
Od kud crnoj Romi 100 miliona… AHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAHAHHAAHHAHA
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi