Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Aris Limassol i Neman

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Aris Limassol i Neman

Sponzorski tekst

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu prvaka i Konferencijsku ligu. Čistilište je u punom jeku na putu do prva 32 tima na Starom kontinentu.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Radi se o dvojci na Arisu Limasolu protiv BATE Borisova, kao i o dvojci na Neman Grodno protiv Balzana.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

BATE BORISOV - ARIS LIMASOL (20.00), DVOJKA 2.00

BATE Borisov nema baš uspješnu sezonu u bjeloruskom prvenstvu. Nakon 14 kola, višestruki šampion zauzima tek četvrtu poziciju na tabeli, deset bodova zaostatka za liderom Nemanom. U Ligi šampiona BATE je podbacio u prvom meču drugog pretkola protiv Kiprana kada ih je Aris deklasirao sa 6:2. To mu ostavlja male šanse za uspjeh prije revanša. Aris je prošle sezone prvi put u istoriji osvojio teško izboreno zlato u šampionatu Kipra, završivši ispred drugoplasiranog APOEL-a. Tako je ekipa Alekseja Špilevskog završila u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gdje je u prvom meču savladala BATE Borisov sa četiri gola razlike, pokazujući fudbal na veoma visokom nivou.

BALZAN - NEMAN GRODNO (UTORAK, 19.30) DVOJKA 2.25

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Balzan je već prošao jedno kolo u Konferencijskoj ligi. U dvomeču protiv Domžala napravio je iznenađenje i nakon produžetaka plasirao se u narednu rundu, gdje ima obračun sa bjeloruskim Nemanom. Skromni reprezentativac Malte nije se dokazao u prvom meču i dogodio se poraz od 2:0. Neman ima odličnu sezonu ne samo u državnom prvenstvu, gdje poslije 14 kola zauzima prvo mjesto na tabeli, već i u evropskim takmičenjima. U prvom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu fudbaleri Grodna igrali su protiv Vaduza. Neman je u gostima slavio rezultatom 2:1, au revanšu je izjednačeno 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.