Mozzart daje najveće kvote na svijetu na pobjede Atletica i Elfsborga

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na pobjede Atletica i Elfsborga

Sponzorski tekst

Ponedeljak nije bogat dan kada se dešavaju fudbalski događaji u svijetu, ali lopta nikada ne stoji. Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Radi se o dvojci na Atletico Madrid u Vallecanu protiv Rayo Vallecana u posljednjem meču španske Primere i kecu na Elfsborg protiv Norrkopinga u švedskom Alsvenskanu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

RAYO VALLECANO - ATLETICO MADRID (PONEDJELJAK, 21.30), DVOJKA 2.10

Post protiv Atletica traje više od decenije. Jorgandžije su 14 mečeva bez poraza (11 trijumfa i tri remija) protiv ekipe iz predgrađa Madrida. Posljednji put u Primeri Rayo je 10. februara 2013. na svom terenu slavio protiv ekipe argentinskog stručnjaka Diega Simeonea sa 2:1. Prošle sezone u Metropolitanu nije bilo pobjednika u duelu gradskih rivala - 1:1, ali je Atlético slavio 2:1 u Vallecanu. Domaći tim je jedini tim u Primeri koji nije primio gol, ima maksimalnih šest bodova, dok Atlético ima četiri. Jorgandžije su prošle sedmice igrali bez golova u Sevilji protiv Betisa.

ELFSBORG - NORRKOPING (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 1.58

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa deset kola do kraja švedskog Alsvenskana, Elfsborg je vodeći sa bodom više od šampiona Hackena, dok su Malmo i Djurgården takođe pretendenti na titulu. Domaći su posljednjih sedmica igrali toplo i hladno, pobjeda, poraz, pobjeda... Kod kuće su odlični, sa sedam pobjeda, dva remija i porazom, uz samo pet primljenih golova u 10 utakmica pred svojim navijačima. Norrkoping je u najboljoj formi u ovoj skandinavskoj zemlji. Ima tri uzastopne pobjede u prvenstvu, odnosno četiri, uključujući Kup Švedske. U prvom dijelu prvenstva Elfsborg je savladao današnjeg rivala u gostima sa 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.