Mozzart daje najveće kvote na svijetu za Manchester United i Genk

Dva promo koeficijenta su i danas na meniju

Mozzart daje najveće kvote na svijetu za Manchester United i Genk

Sponzorski tekst

Završeno je Svjetsko prvenstvo u Kataru. Klubska sezona se polako vraća. Englezi i Belgijanci danas igraju kup utakmice. Mozzart kladionice su za danas odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. 

U pitanju su utakmice protiv Manchester Uniteda u osmini finala engleskog Liga kupa protiv Burneya i Genka protiv Anderlechta u osmini finala Kupa Belgije.

MANCHESTER UNITED - BURNLEY (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.48

Počinje Unitedov život bez Cristiana Ronalda. Portugalac je otišao nakon nešto manje od godinu i po dana u svom drugom terminu na Old Traffordu. Burnley je lider u prvenstvu. Odličan bivši premijerligaš predvodi belgijski stručnjak Vincent Kompany, bivši kapiten Cityja. Erik Ten Haag bi mogao da startuje od starta sa engleskim reprezentativcem Harijem Megvajerom, dok svakako nema Argentinca Lisandra Martineza i Francuza Rafaela Varanea, koji je poslije finala u Dohi pre samo tri dana dobio nekoliko dana odmora. Gosti su u nizu od tri pobjede u najjačoj drugoj ligi svijeta i pokušaće da iznenade velikane u Teatru snova. Prošle sezone u Premijer ligi Manchester je na svom terenu sa 3:1 slavio protiv današnjeg rivala, dok je u gostima bilo 1:1.

GENK - ANDERLECHT (SRIJEDA, 20.45), KEC 1.85

Genk je šef ove sezone u Belgiji. Prije prekida prvenstva zbog Svjetskog prvenstva, popularni Štrumpfovi vezali su čak 11 pobjeda u Jupiler ligi i Kupu Belgije, a tokom mjeseca dobili su i tri prijateljske utakmice. Anderlecht ni ove sezone nije u vrhu, teško će doći do Evrope. Ovi timovi su odigrali utakmicu 13. novembra u Briselu, neposredno prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru. Genk je slavio 2:0, pa i danas ima ulogu favorita u osmini finala. Najbolji strijelac Genka ove sezone je Nigerijac Paul Onuachu, strijelac 13 golova u belgijskom prvenstvu. U posljednja tri meča između ovih klubova rezultat je bio 0-2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.