Mozzart daje najveće šanse na svijetu Kostariki i mladim Norvežanima

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće šanse na svijetu Kostariki i mladim Norvežanima

Sponzorski tekst

Ljetni dani su u toku, nema mnogo fudbala, ali lopta nikad ne stoji. Mozzart kladionice su za danas odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

U pitanju su mečevi mladih Norvežana protiv Grčke na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 19 godina i Kostarike protiv Martinika na Gold kupu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

NORVEŠKA M19 - GRČKA M19 (UTORAK, 18.00), KEC 2.15

Na Malti je u ponedjeljak počelo Evropsko prvenstvo do 19 godina. Norveška i Grčka će se takmičiti u Takaliju. U grupi su još Španija i Island. Furija je posljednjih godina dominantna u mlađim kategorijama, favorit je za prvo mjesto, pa bi današnji meč Vikinga i Helena mogao biti ključ za plasman u polufinale prvenstva. Norvežani su prvenstvo završili sa tri uzastopne pobjede, dok su Grci sakupili sedam bodova iz tri meča i bili prvi ispred Slovačke, Irske i Estonije.

KOSTARIKA - MARTINIK (SRIJEDA, 02.30), KEC 1.65

Kostarika nakon dva kola ima samo jedan bod i mora pobijediti Martinik ako želi proći u četvrtfinale Gold kupa, najjačeg takmičenja na tlu Concacaf zone. Samo jedan gol postigao je učesnik Svjetskog prvenstva u Kataru. Martinik je dobio El Salvador, poražen je od lidera grupe i sigurnog učesnika u četvrtfinalu Paname. Kostarikanci su na ovaj turnir došli bez svoje prve zvijezde, golmana Nottingham Foresta Keylora Navasa. Kostarikanci su oba puta ove godine pobijedili Martinik u Ligi nacija, sa 2:1 i 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.