Najveće kvote na svijetu na Liverpool i Genk

Nigdje nećete naći koeficijente kao u Mozzartu

Najveće kvote na svijetu na Liverpool i Genk

Sponzorski tekst

Relativno bogat dan na sportskim terenima. Bliži se kraj godine, brojna takmičenja su na pauzi, ali fudbal u pojedinim zemljama ne staje.

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili prilično raspoloženi, pa su pred vama danas dvije kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. U pitanju je dvojka na Liverpul protiv Barnlija u Premijer ligi, kao i kec na Genk u sudaru sa Antverpenom u sklopu Župiler Pro.

BARNLI - LIVERPUL (UTORAK, 18.30), DVOJKA 1,42

Barnli je od starta kampanje ušao u borbu za opstanak, ali do sada nije uspio da napusti zonu ispadanja Premijer lige. Poslije 18 utakmica Barnli je osvojio 11 bodova, sa kojima zauzima pretposljednje 19. mjesto. Ekipu od spasonosne 17. pozicije dijele tri poena. U prošlom kolu izabranici Vensana Kompanija sasvim neočekivano su savladali Fulam u gostima rezultatom 2:0. Istovremeno, Barnli ostaje najgori domaći tim u ligi sa samo tri poena na svom terenu. Uz to, Klaretsi primaju najviše golova kod kuće u prvenstvu - morali su 22 puta da vade loptu iz mreže. S druge strane, Liverpul je odigrao važan meč protiv Arsenala u prošlom kolu. Uglavnom izjednačena utakmica završena je neriješenim rezultatom 1:1. Tobdžije su dale rani gol, ali je Salah izjednačio u prvom poluvremenu. Redsi se sa 39 bodova približavaju 19. kolu kao drugoplasirani, a zaostatak od Arsenala je samo jedan poen. Liverpulu predstoji meč protiv protivnika kojeg su uspjeli da savladaju u posljednja tri meča bez ijednog primljenog gola. Liverpul je u nizu od 11 mečeva bez poraza u Premijer ligi.

GENK - ANTVERPEN (UTORAK, 13.30), KEC 2,40

Genk je na sedmom mjestu na tabeli belgijskog prvenstva i nastavlja da nastupa krajnje nedosljedno. Tim je pobjedio u dva od posljednja četiri meča, tokom kojih je uzeo mjeru Epenu i Kortrajku, ali ima velikih problema u odbrani. Skoro redovno prima golove, mada ujedno nema problema sa navalom. Ekipa Voutera Frankena je prilično sposobna da se bori sa konkurentima za plasman oplej-of, naročito kada igra kod kuće. Genk je neporažen na osam minulih domaćinstava. Antverpen je na petoj poziciji na tabeli belgijskog šampionata i nastavlja da djeluje prilično snažno posljednjih sedmica. Ako se uzmu u obzir svi turniri, Veliki stari je ostao neporažen već šest mečeva zaredom. Istina, poslije slavlja nad Barselonom u Ligi šampiona Antverpen je vezao dva ligaška remija, i to kao domaćin.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi