Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Kasimpašu i Bešiktaš

Nigdje nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Kasimpašu i Bešiktaš

Sponzorski tekst

Ni ponedeljkom lopta ne miruje. Doduše, nema toliko utakmica usljed finiša kalendarske godine, ali nema pauze za kladioničare.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju je jedinica na Kasimpašu protiv Rizea, kao i dvojka na Bešiktaš protiv Hataja u okviru turske Superlige.

KASIMPAŠA - RIZE (PONEDELJAK, 15.00), KEC 2,20

Kasimpaša zauzima deveto mjesto na tabeli turskog prvenstva, ali je u posljednje vrijeme izuzetno nestabilna. U posljednjih šest mečeva ostvarila je samo jednu pobjedu. Očigledno je da su igrači u veoma lošem stanju, ali će pokušati da poprave situaciju na svom terenu. Kasimpaša je u minulih šest domaćinstava pobjedila tri puta i izgubila tri puta. Rize je na sedmoj poziciji na tabeli turskog prvenstva i nastavlja da se penje. Tim je u dugom nizu bez poraza i osjeća nevjerovatno samopouzdanje u sopstvene sposobnosti. Trenutno je Rize vezao pet susreta bez neuspjeha. Na strani, ipak, ne stoji dobro, jer je bez slavlja u pet proteklih susreta.

HATAJ - BEŠIKTAŠ (PONEDELJAK, 18.00), DVOJKA 2,35

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hataj nije imao mnogo uspjeha tokom sezone u turskoj Superligi i stacioniran je u sredini tabele. Nalazi se na 11. poziciji na tabeli. Tim je sakupio 19 bodova, uz pet doživljenih poraza. Stvar je u tome što ekipa često igra neriješeno. U sedam od 16 mečeva Hataj je remizirao. Hataj je u prošlom kolu igrao neriješeno 0:0 u gostima sa Ankaragudžuom. U posljednjih sedam domaćinstava u ligi Hataj je doživio jedan poraz. Bešiktaš nije bio stabilan tokom sezone i trenutno je na šestom mjestu na tabeli sa 26 poena. Crni orlovi su poraženi u posljednja dva prvenstvena kola. Nije uspio da osvoji bodove u obračunima sa Fenerbahčeom i Alajnom, kada je poražen oba puta sa 3:1. Pride, prethodno je remizirao sa Ankaragudžuom. Rezultati Bešiktaša na gostovanjima nisu impresivni, sa samo tri pobjede u osam odigranih mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.