Zbog poruke ruskoj manekenki Mudryk je na stubu srama u svojoj zemlji
FOTO: Instagram

Neće mu ovo Ukrajinci lako oprostiti

Zbog poruke ruskoj manekenki Mudryk je na stubu srama u svojoj zemlji

Samir Mlaćo

Ukrajinska nogometna zvijezda Mykhailo Mudryk našao se na stubu srama u svojoj zemlji. Naime, Mudryk je velika zvijezda i naravno da to koristi i svim sferama života, a sada je pokušao doći do atraktivne ruskinje Violete Gračeve.

On je prvo Violeti 'lajkao' fotografiju na Instagramu, a zatim i bio veoma konkretan. Nije se libio da zatraži izlazak, a njene fotografije na Instagramu itekako su izazovne.

"Nađimo se na mostu", napisao je Ukrajinac i brzo zažalio. Dobio je odbijenicu i očigledno da baš i nije zanimljiv Ruskinji ili ona samo želi da nogometaš Chelseaja bude uporniji.

Za sada mu ne ide dobro, a još veći problem jeste što je sve izašlo u medije i veliki broj Ukrajinaca uputio mu je kritiku.

Naime, Ukrajinci smatraju da nije trebao ulaziti u priču sa manekenkom koja dolazi iz zemlje koja je izvršila agresiju na njegovu zemlju.

Oglasi

Mudryk nije mario za to, te nije birao način da zavede atraktivnu Ruskinju, no planove nije ostvario i sada ima duple probleme.

Sada bi se mogao Mudryk naći u problemima i kada je reprezentacija u pitanju, jer ga navijači sigurno neće lijepo dočekati. Ovakvi potezi se ne mogu oprostiti, a zanimljivo da je prvi rival Ukrajine u baražu za Evropsko prvenstvo reprezentacija naše zemlje.


Mudryk je i nedavno bio u centru pažnje javnosti, a razlog je bio oružani sukob Izraela i Palestine. Jedan je od rijetkih koji su stali uz Izralce, te im je javno pružio podršku.

Na Instagramu je objavio zastave Ukrajine i Izraela, te jasno pokazao koga podržava, što je izazvalo pravi haos. Tačnije bilo je to rukovanje Izraela i Ukrajine, te je ukrajinska zvijezda brzo dospjela na naslovnice brojnih medija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kasnije se nije Ukrajinac oglašavao, svjestan da bi to samo donijelo dodatne probleme za njega, a vjerovatno je i sam zažalio što je imao navedenu objavu.

Podsjetimo, on je u Chelseu stigao Shakhtar Donetska za čak 100 miliona eura.  Praktički je mladi Ukrajinac imao sve završeno i dogovoreno sa Arsenalom, no nije otišao u Arsenal, već drugi engleski klub i posao završio brzo.

Top Komentari

Mel_Glupson
Odrekao bi se Nacist ovaj i drzavljanstva samo da metne u guzove ove.. mmmm
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi