Bešić se vratio u reprezentaciju: "Iskusniji sam i zreliji, daću sve od sebe da pomognem ekipi"

Povratnik među Zmajeve

Bešić se vratio u reprezentaciju: "Iskusniji sam i zreliji, daću sve od sebe da pomognem ekipi"

E. Škorić

Muhamed Bešić ponovo se vratio u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, pošto ga je selektor Ivajlo Petevz pozvao za mečeve Lige nacija u junu.

Nogometaš mađarskog Ferencvaroša dugo nije nosio dres Zmajeva, ali dugo nije ni igrao na visokoj razini. Nakon što je napustio Englesku i vratio se u Mađarsku, počeo je da se vraća u staru formu i sada ovaj 29-godišnjak može da pomogne bh. reprezentaciji.

Kakav je osjećaj ponovo biti u reprezentaciji?

"Baš mi je drago da sam opet tu. Vratio sam se u Mađarsku da se vratim u reprezentaciju. Nisam igrao dvije godine, kako znate i na početku nije bilo baš najbolje, bio sam nespreman, ali sad sam jak kao prije i vraćam se u formu", rekao je Bešić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Tu sam da pomognem ekipi. Prije nisam mogao jer nisam bio spreman, ali sada sam tu. Vjerujem u selektora i da imamo dobru ekipu i treba gledati naprijed. Daćemo sve od sebe".

"Iskusniji sam, prošao sam puno toga, zreliji sam i vidjet ćete to na terenu", dodaje Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi