Bešić: Možemo svakoga pobijediti, ali ne treba puno pričati, nego to pokazati
Foto: D. Kurbegović

Okupljaju se Zmajevi

Bešić: Možemo svakoga pobijediti, ali ne treba puno pričati, nego to pokazati

E. Ganibegović

Danas je u Zenici počelo okupljanje fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči završnice takmičenja u Ligi nacija.

Naše Zmajeve 23. septembra na Bilinom polju očekuje domaći duel protiv Crne Gore, dok tri dana kasnije u Bukureštu gostujemo kod Rumunije.

Na današnjoj press konferenciji medijima se obratio jedan od miljenika bh. navijača i sjajni fudbaler Ferencvarosa, Muhamed Bešić.

"Zadnji put sam rekao da kreće novi ciklus. Dobro smo odradili taj posao, bez poraza. Ostale su nam dvije utakmice i ako Bog da, nadamo se dobrom rezultatu", rekao je Bešić pa govorio o Crnoj Gori:

"Imaju dobre igrače, dobra su ekipa, ali mislim da ako mi svoje odradimo taktički, ako slušamo šta šef kaže, ako smo svi skoncentrisani, da smo mi bolja ekipa. Na strani imamo dobar rezultat, neriješeno, a sad dajemo sve od sebe, kući igramo."

"Nisam ja bitan toliko, ekipa je bitna. Mi smo svi tu za reprezentaciju i dat ćemo sve od sebe. Takav je naš plan i ako Bog da da ga ispunimo sad poslije ove dvije utakmice."

"Mi znamo šta mi mislimo. Vidjeli ste to u zadnje četiri utakmice, bolje je bile. Selektor nas je dobro namjestio, od utakmice do utakmice idemo. Vjerujemo da možemo svakoga dobiti, ali ne treba puno pričati nego to pokazati na terenu."

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Muhamed Bešić je upitan i o utakmici s Rusijom koja je zakazana za 19. decembar, no PR N/FSBiH nije dozvolio da Bešić odgovori na njega. 

Utakmica Bosna i Hercegovina - Crna Gora na rasporedu je, dakle, u petak.

Promo

Top Komentari

SarajFK
Recite da se salite da je ovo govvno pozvano u takozvanu reprezentaciju!!!!
1 4
NodzeRM
Jedini koji igra srcem!.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi