6

Komentari (6)

Drakula
Akademija je zlato nase. Mujakic Ankaragucu 700k eura isto tako u Kortjik za 1.100.000 eura. Dizdarevic 200 k Montepilieer. Pidro 400k st louis, kovacevic 300k rakow,Varesanovic 1.200.000 eura jos igraca koji mi ne mogu past na pamet. Kako smo akademiju napravili otplatili su za ovo vrijeme ulozeno od transfera. Tan je investirao 5m u akademiju. Sad Sahinovic i Buljubasic ce donjeti veliku cifru sigurno. Sto se tice akademije i prozvodnje igraca Sarajevu ne moze niko parirat.
Hz rajvosa
Nek je sretno malom !!! Ovaj iz akademije je bolji od njega
GuiliDamou
Momak je potpisao ugovor već odavno!
Ecosport
Ovaj slavi 28 godina od kako je postao punoljetan
limvotemirvah
Nisam siguran da ce Mriva dati Sahu za malo para, jedino ako se bas dobro ugradimo u iduci transfer. Decko je nevjerovatan potencijal i branice u ligama petice za koju godinu.
hz_033
Hahahaha ti onda pogledao utakmice Sarajeva nisi. Hahahahah potencijal, e kvalitetno si me nasmijao, hvala !!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.