26

Komentari (26)

CeZenicaLik
U vecini evropskih liga utakmice kupova su postale za manje klubove.Veci i jaci klubovi teze SL EL i prvaku zemlje...znamo zasto.
denimen9
Real ih ionako svako dvije godine sašije, ne znam u čemu je problem
BogatiDijasporac
Pa kad im ubrajaju golove iz ofsajda jbg.
Dasler
@denimen9 Šta ti trabunjaš sinko?
Pa u svim susretima Real protiv Bayerna ima 12 pobjeda, Bayern 11 pobjeda!
Kad balavurdija počne da komentariše, a sjeća se fudbala unazad 10 godina.
Pljuc
Dasler
@denimen9 Šta je reći, nema kontraargumenta, već dislike button samo?
denimen9
Denimen se ne raspravlja, niti kaci drugima na komentare. Samo iznosim cinjenice
Dasler
@denimen9 Nikakve ti činjenice nemaš, jer sam ti dao podatak gdje je gotovo identičan score u međusobnim susretima. Tako da poklopi se po ušima i ne javljaj se više dok ne naučiš!
denimen9
Hvala što si mi dao podatak. Trpanje golova od strane Ramosa, Ronaldo ispod živog zida, Marcelo ih sve predrbila itd itd ako to nije deranje onda ja ne znam šta je. 12 11 nije gotovo identično nego je 12 11 za bolji klub.
Jupp
@Dasler pustite ba covjeka @denimen9 , vidite da nema ni elementarno znanje o fudbalu. Ne zna lik da je Bayern samo dva puta primio po 4 gola od Reala i da je Real 3 puta primio po 4 gola od Bayerna.. Ali on se sjeca samo dvije utakmice unazad, jer ima vjerovatno nesto iznad 16 godina
denimen9
A što se lože isto pelet. Ako klub A ima više nacionalnog i internacionalnog uspjeha od kluba B i ako je pritom klub A bolji u medjusobnim ogledima od kluba B, to nalaže da je klub A bolji ob kluba B. Ispravite me ako griješim.
Dasler
@denimen9 Pa glupane zato sam i naglasio gotovo identično, što znači da nije drastična razlika poput 12:2 ili 12:9. Usput lijepo je što si zapamtio tu utakmicu, jer je krađa stoljeća se desila tu noć, dva gola od CR7 su bila iz ofsajda, podjseti se malo na goal c o m ili cbsposrts c o m!!! ne brukaj se sine živ bio. Sjedi i uživaj, ne ide ti nikako
denimen9
Imaš klub A, imaš klub B pa ih uporediš
denimen9
Gol iz slobodnjaka ali iz ofsajda. Ma uredu je Deisleru depra te opet hvata!
Jupp
Hehe slazem se, ali uspijeh reala se zaniva na kradji! Kako pokrali atletiko u finalu, pa sto kaze ovaj iznad bayerna su tu noc ostetili kao niko nikoga - nikada. Dakle pregledaj malo na yt golove, mene bi bilo stid navijati za real iskreno
denimen9
Pa dobro, Jupp Heynckes je prvo u Madridu naučio kako se osvaja liga prvaka pa tek onda sa Bayernom uspio, dakle Bayern ti dodje kao filijala Real Madrida, klub kojem Real posudi igrača koji nije u formi tipa James, Alonso na zalasku karijere itd a iz Bayerna uzima ono što valja kao Kroos, Alaba, prije toga Paul Breitner itd list goes on.
Jupp
Hehe kako glup komentar od @denimen9 cuj Heynckes naucio u Realu osvajati titule. Pa takvu glupost u zivotu nisam cuo :) I strucnjaci ne angazuju ponovo od tada da im donese jos titula?? :))) smijesan si kao i tvoja druga konstatacija, James uzasno istrosen igrac i Bayern ga doveo da sa klupe ulazi, Kross nije bio vise dovoljno dobar, smatrali su iz Bayern-a, Alonso fantastican bio, ne znam sta je sporno sto su ga doveli da popuni prazninu koju su imali tada, a Alaba je htio ostati, ali Bayern je bio taj koji je rekao neces dobiti tu bezobraznu svotu nivca, idi kod Madridjana, oni su navikli bacati pare!
Pa nije Bayern Real da baca para na neke kvazi talente, jer vecina koju dovedete ne vrijedi ni frtalj kinte koju ste potrosili, tako da ne pricaj o transferima molim te. Btw, kad smo vec kod transfera, da se zahvalim za Robbena, koji je u Bayernu bio najbolje krilo na svijetu, a Real ga otpisao prelako, isto tako za Altitopa da se zahvalimo! Budi mi zdrav i pozitivan u glavi prika :)
denimen9
Sljedeceg cemo Kimmicha dovesti, on se ovako izdvaja kao dobra igrač, ovo ostalo je sve buranija počevši od golmana pa do milera
miki30
Informiši se malo gospodina pa onda hlupaj gluposti. Yebo te Kassai, gledaj istoriju Real - Bayern, sjeti se Makaaya, Salihamidžića itd. Neprosipaj se.
denimen9
Kimmicha i eventualno Lewu, ako osvoji Ballon d'Or, jer samo najbolji igraju u Reala
Klicko
BogatiDijasporac
Australac je gej ... Sam je priznao :)))
Klicko
user1585859035
Uf jest mi zao okreto sam se cijelu noc najbolji kao klub na svijetu ne gubi 5-0 od prosjecne ekipe
BogatiDijasporac
Ajax je Bog i batina u Nizozemskoj, rastavi PSV na proste faktore (5-0), zgazi Borusiju Dortmund sa 5-0 a moglo je biti 10-0, bez preseravanja. Klepi Reala na Bernabeu, odradi Juventus u Torinu pa onda izgubi od Heracles Almela .... Sta to znaci? Da su qarina klub?
user1585859035
Njemacka liga je pretanka nema Bayern konkurencije igraju sa pola snage i ponizavaju protivnike ovo je njima i trebalo al stojim iza toga da je sramota izgubit 5-0 jer si najbolji klub na svijetu trenutno i nema logike ajax i bayer stavljat u isti koš
DR.Gazija.
U AR678ALU bi poslije ovakvog debakla pricali da su imali VECI POSJED i da nisu zabili ono sto su trebali...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti