19

Komentari (19)

E.Car
Redakcijo, moje komšije @SonPen1946 @Uranija @pjanke.sa i ostali vas mole lijepo da više ne pišete o ovoj utakmici. Stvarno nema smisla, ponavljate se, pa šta ako je Čelik pobjedio, nije ih pobjedila Stupčanica!!!!!
SonPen1946
E.Car
pjanke.sa
@E.Car pa bolan kako vas nije stid da nas prozivate, niste vidjeli 10 godina niti jednog pehara ni malog ni velikog. Hahahaha jao kako ste jadni.
E.Car
@pjanke.sa vidiš u zadnjih 10 godina mi imamo 2 kupa i 2 prvenstva a vi 3 kupa i 3 prvenstva ako vam se računa korona titula!!!! Tako da ne znam šta se toliko hvalite, to se vrlo lahko može okrenuti.
CD84
Pa igrali divovi!!!
Zaccheroni
Logicno da je skoro pun stadion bio. Dva velika kluba i naravno rivalstvo.
CeZenicaLik
Celik-Zenica-Bilino Polje
plemic
tako je kad niželigašu dolazi u goste premjerligaš (makar i osrednji). sjetite se da je klis u kupu imao više gledatelja nego što selo ima stanovnika.
pjanke.sa
Cuj osrednji prvoligas. Pa seljacino jedna da imate 200 titula i da igrate 600 liga prvaka FK Sarajevo je za vas institucija!!! Cak i ovakvom igrom kao sada! Papci nafurani. Ne znam sto vas trpimo uopste sa tim nacionalnim religijskim predznacima; trebalo vas je davno izbaciti pa igrajte hrvatsku ligu. Mrs!!!
ZE072
Ustani pa reci Celik, Sarajevo, Zeljo, Velez, Sloboda, Borac. Niste ni u jajima bili kad su ovi klubovi igrali u najvecem rangu bivse nam drzave. Pa cak i osvajali, neki su osvajali i evropske pehare i to dvaput za redom. Zahvalite se velikoustaskom nacionalizmu koji vam je pomogao da otjerate Velez i da nesto kao napravite, vi ste samo politicki projekat i to je sve. Nikad vas klub nece imati dusu, jer ste picke prodane.
user1603273752
@plemic kakav si ti glupan to nije normalano...kakav nizeligas,kakav osrednji klub druze ovo je jedan od najvecih derbija u BiH nebitno koju ligu igra celik koju sarajevo uvjek ce bit derbi sto se i pokazalo...da je tvoj svinjski dosao nebi sigurno bilo ovoliko navijaca,utakmice protiv sarajeva i zeljeznicara su posebne i uvjek ce bit taman da celik nikad ne uđe u premier ligu...
Međunošci '93, psssssstttt.
Duvaj ga polahko glavić.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.