19

Komentari (19)

user1659354598
Kontali kitari da ce se Kosevo praviti,i dalje ce ****a biti podstanari
realista1982
Bolje da na Nišicima napravite cuj Sarajevo...
user1594661629
E moj mrgoda nisi ti dzaba mrgud izgube jednu odba mi bilo daj ih na bilimo polje ..moj mrgude smradu konjsko idiote majmune sarajevski ..fujj skote jedan neznas koliko je dva i dva i ti mi za sport i kulturu..bolje te pare ulozit u neku dobru firmu da nam omladina me ide iz drzsve a ne gdhe ce igrat repka..nek igraju u mostaru banja luci kad nemamo selektora kad nam je selektor izabran opet od strane ubleha samo da imamo jednu pobjedu
Mostarac94
A gdje parking za bar 5000 auta? Ili bi svih 32000 bicikkima trebalo doc kad vec sanjamo
struja
....i trotoar itd?Eto do tad ce se letiti dronovima
damir83
Normalo se gradi podzemlja garaza ali i BiH mozda i ne
konjnakvadrat
Parking za 5000 auta,Allahu olaksaj Pa toliko parking mijesta nema ni alianz arena
Mostarac94
Za tvoju info Alianz arena ima parking za 10.000 mjesta
konjnakvadrat
Mozda ima,ali ima i kapacitet do 80000 mijesta
Mostarac94
Pa 75.000 i 10.000 mjesta, sto znaci za 32.000 treba oko 4000 mjesta aaa sad nije smijesno??
konjnakvadrat
Pa ko je reko da je smijesno ???Ako se vec napravi nekad taj stadion,1000 parking mijesta je puna kapa i to rezervisati samo za autobuse i organizovane prevoze,ovo ostalo taxi sa carsije i specijalne bus linije na dan utakmice
ubnt
Kroz budzet samo federacije progurana su finansiranja uhl****, tkz ne vladinog sektora u iznosu od 80 miliona maraka. Ukinite taj novac tim stakorima i napravite stadion za 2 godine.
Brazuka
rabodimis
Kakva glupa ideja jel moguce.. Jos jedna rupa bez dna za gradjane ? Reprezentacija igra 3-4 utakmice godisnje a nebi bilo uredu da igraju stalno u Sarajevu, mjesto za stadion je vise za poljoprivredu il stocarstvo a ne za neke sportove.. Za te pare mogu popravit ono sto desetinama godina nisu popravljali, okrecit i uredit ono sto imamo i koristimo svakodnevno. E cuj Nacionalni fudbalski stadion u Rajlovcu.. XD Napravite ga na Igmanu, bice interesantnije..
nakopitam
rabodimis
@nakopitam Ja sam ti jbo mater, naravno da sam glup vidi sta sam napravio.. Crnjak pravi.. A imao sam kondom..
user1676215041
Po koji put se gradi u ovih zadnjih deset godina?
Patrice77
Otkud ovako bombasticna vijest u maju? Nemojte nas sad tako sokirat, to smo navikli samo u oktobru ?
nakopitam
Hahahahahahahhahahahhahaa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.