Najgore predstavljanje ikad? Sa Instagrama otpratio bivši i zapratio novi klub

I to je današnji fudbal, nažalost

Najgore predstavljanje ikad? Sa Instagrama otpratio bivši i zapratio novi klub

S. Grebović

Dojučerašnji veznjak Crvene zvezde potpisao je ugovor sa Arsenalom iz Tule, koji ga je navijačima predstavio na veoma zanimljiv način.

Goran Čaušić je na Marakanu stigao prošlog ljeta kao veliko pojačanje, ali ni blizu nije ispunio očekivanja čelnih ljudi kluba koji su ove godine odlučili da ga prodaju.

Sa Crvenom zvezdom je igrao prošle sezone izborio učešće u Ligi prvaka i osvojio je titulu u domaćem šampionatu gdje je upisao 21 nastup. Postigao je jedan pogodak, a dres Zvezde je u Ligi prvaka nosio na pet mečeva.

Zanimljivo da je Arsenal njegov novi-stari klub jer je za ruskog prvoligaša nastupao u pretprošloj sezoni. Klub iz Tule ga je predstavio na zanimljiv način tako što ga je "natjerao" da Zvezdu oprati sa Instagrama i svoj novi klub ponovo zaprati.

Čini se da današnji moderni fudbal i Instagram ne mogu jedno bez drugog...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Cuj natjerao, autoru ne budi glup! Nije niko nikog natjerao nit to moze danas! Igrac je razocaran klubom i rado je to uradio! Bas pre pre predobra fora hahaah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi