'Namazani' Pukki nije ništa saznao: Postavio sam mu dosta pitanja, ali nije htio ništa da mi kaže...

Vrančić mu ništa nije želio reći

'Namazani' Pukki nije ništa saznao: Postavio sam mu dosta pitanja, ali nije htio ništa da mi kaže...

E. Škorić

Najveća prijetnja po gol BiH sutra će biti Norwichov golgeter Teemu Pukki.

Pukki je već bio koban za BiH u prvom meču kvalifikacija za EP, a sutra u Zenici želi ponovo zatresti mrežu Zmajeva i tako Finskoj donijeti korak bliže plasmanu na smotru najboljih evropskih selekcija.

Otkrio je danas u Zenici na press konferenciji kako je kod Marija Vrančića, svog saigrača iz Norwicha, tražio dodatne informacije o našoj reprezentaciji...

"Mario i ja smo dobri proijatelji. Postavio sam mu dosta pitanja o BiH, ali nije ništa htio da mi kaže. Nije htio da mi daje nikakvu prednost. Ipak, nadam se da ćemo mi pobijediti", rekao je Pukki, dodavši:

"Vidjeli smo kakav je rezultat bio protiv Italije. BiH je dobra ekipa, Armenija dobro igra, predstavlja jaku konkurenciju, ali mislim da je sutrašnja utakmica najveći test za nas".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Susret BiH - Finska igra se u subotu od 18 sati u Zenici.

Promo

Top Komentari

RodjeniRA
Ma nemaju naše ljubičice šanse protiv Finskih ratnika! Nije lahko postati zlatni ljiljan!!! To se samo borbom postize!!!
7 0
Uranija
Hajmo sad kolektivno kenjati po našoj repki, ono kako mi znamo. Sačekajte možda i pobijedimo Finsku
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi