Igrači Lazija počeli slaviti, a onda se ukazao Di Lorenzo i natjerao komentatore da "polude"

Spasio čist gol

Igrači Lazija počeli slaviti, a onda se ukazao Di Lorenzo i natjerao komentatore da "polude"

E. Oštraković

U toku je utakmica 25. kola Serie A između Napolija i Lazija, a nakon nešto više od 15 minuta igre golova nema.

Naravno jasno je da je Napoli apsolutni favorit na ovoj utakmici, ali nisu ni gosti došli sa bijelom zastavom na ovu utakmicu.

Iako je ekipa Napolija favorit najbolju priliku u dosadašnjem dijelu susreta imala je ekipa Lazija i nevjerovatno je da nisu došli do vodstva.

Naime, nakon centaršuta sjajan udarac jednog igrača Lazija, svi su krenuli slaviti gol jer su vidjeli kako lopta prelazi gol liniju.

A onda se ukazao Di Lorenzo koji je na fenomenalan način izbacio loptu sa gol linije, te je tako spriječio goste da dođu do vodstva.

Čak su i italijanski komentatori praktično poludijeli nakon intervencije Di Lorezna, te je na kraju ostalo 0:0 nakon ove sjajne prilike za goste.

Oglasi

Priliku za Lazio pogledajte OVDJE.

Napoli je u ovu utakmic ušao sa 65 bodova, što je čak 18 više od drugoplasiranog Interea, te 21 više od trećeplasirane Rome i četvrtoplasiranog Milana.

Zaista teško je ne priznati da je trka za titulu odavno završena i da će Napoli biti prvak ove sezone u Italiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Obzirom da su spasili čistu gol šansu, Napoli ima priliku da nastavi svoju "ludu" seriju pobjedom protiv Lazija.

Ekipa Luciana Spallettija nastoji da osvoji Scudetto, jako je blizu, ali želi i što dalje dogurati u Ligi prvaka. Trenutno su blizu četvrtfinale, a kako igraju, samo im je nebo granica ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti