Šta se dešava sa Napolijem: Navijači su im danas priredili ružne scene poslije nove blamaže

Svi su razočarani klub je u velikoj krizi rezultata

Šta se dešava sa Napolijem: Navijači su im danas priredili ružne scene poslije nove blamaže

S. Mlaćo
Teme:

Napoli je danas doživio novo poniženje.

Aktuelni prvak Italije poražen je kod Torina sa čak 3:0 i jasno je da mnogo toga ne štima u klubu iz Napulja.

Nakon sezone za pamćenje i proslave koja je obišla cijeli svijet, optimistični su bili u Napoliju i kada je u pitanju nova sezona. Ipak, to se nije desilo.

Danas su primili tri pogotka, Torino im je očitao lekciju i upisali su sedmi poraz ove sezone, u 19 odigranih kola.

Napoli je sada na devetom mjestu, teško da će izboriti i Evropu, a u posljednjih pet utakmica samo jednom su slavili Napolitanci.

Danas su ih žestoko kritikovali i njihovi navijači. Kada su Lobotka, Rrahmani i društvo došli pred svoje navijače oni su potpuno izgubili živce. Počele su uvrede, pjesme kojima su žestoko vrijeđani, a zatim je zapaljeno i mnogo pirotehnike koja je na kraju završila prema nogometašima.

Oglasi

Zaista nesvakidašnje scene i mnogima nije jasno šta se dešava sa Napolijem. Do jučer su bili najljepša nogometna priča, a sada daleko od borbe za sami vrh tabele.

Kako igraju, mogli bi potonuti prema donjem dijelu tabele, što bi bilo dodatno veliko razočarenje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Titulu je Napoli sredinom prošle godine slavio nakon 33 godine posta, ali niko se nije nadao da će već nareedna sezona biti razočaravajuća. Već sada su Napolitanci dobili epitet posrnulog velikana, a da li se mogu na vrijeme probuditi ostaje da se vidi.

Najavljena su i određena pojačanja, no za sada zvaničnih dogovora nema. ipak, čelnici kluba će morati reagovati, a pritisak navijača je sve veći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi