Napoli nema novca za željeno pojačanje?
Mladi napadač Ajaxa Kasper Dolberg (21) je ove sezone odigrao tri utakmice u Eredivisiji i postigao dva gola.

Ancelottiju potreban još jedan napadač

Napoli nema novca za željeno pojačanje?

Napoli pod hitno mora pojačati konkurenciju u napadu i dovesti barem još jednog špica već u januaru.

Carlo Ancelotti na raspolaganju ima samo jednog klasičnog centarfora, Arkadiusza Milika, a kako Poljak nerijetko ima problema sa povredama, često su krilni igrači Napolija prisiljeni igrati u špicu.

Već se govorilo da je jedna od želja Napolija senzacija jesenjeg dijela Serije A, napadač Genove Krysztof Piatek. Ipak, Ancelotti je "naciljao" još jednu metu.

Navodno je velika želja Carla Ancelottija mladi napadač Ajaxa Kasper Dolberg. Ipak, menadžer visokog Danca, Jans Steffensen, smatra da Napoli nema dovoljno novca da osigura transfer njegovog klijenta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Napoliju se odavno sviđa moj klijent, ali se čini da taj transfer nije ostvariv za njih. On vrijedi više od 30 miliona eura, a Napoli može ponuditi do 30 miliona eura. Ali ako pošalju adekvatnu ponudu bićemo spremni da pričamo sa njima", poručio je Steffensen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi