Očajnički pokušaj da ga zadrže: Napoli objavio javno izvinjenje Osimhenu!

Nakon svega što se desilo

Očajnički pokušaj da ga zadrže: Napoli objavio javno izvinjenje Osimhenu!

Esmer Oštraković

Pravi incident desio se u Napoliju prije nekoliko dana, a sve se naravno tiče videa koji je objavljen na TikTok profilu Napolija.

Naime, administrator TikTok profila Napolija objavio je video na kojem se rugaju svom napadaču zbog promašenog penala protiv Bologne.

Nakon toga Osimhen je odlučio obrisati sve fotografije koje je imao na svom Instagram nalogu, a koje su ga vezale za Napoli.

Osim toga, Fabrizio Romano prenio je vijest da je Osimhen spreman da napusti klub i da ih tuži preko svog agenta Calende.

Nakon svega što se desilo iz Napolija su odlučili da upute javno izvinjenje Osimhenu putem društvenih mreža.

Oglasi

"Uželji da izjegnemo bilo kakve veće probleme ističemo da nikada nismo htjeli uvrijediti niti se rugati Osimhenu. On je blago ovog kluba.

Kako bi sve to dokazali, ponavaljamo da je klub odlučno odbijao bilo koju ponudu koja je stigla za Osimhena.

Društveni mediji, posebno TikTok, su uvijek služili za šalu, ali bez bilo kakve namjere vrijeđanja ili ismijavanja.

Bilo kako bilo, ako Osimhen smatraa da je uvrijeđen, to nije bilo ono što je klub namjeravao", stoji u saopštenju Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ljetos su silno u svoje redove sjajnog napadača željeli dovesti Saudijci, ali su ponude veće od 100 miliona eura odbijene u nekoliko navrata.

Osim toga, u utorak se pojavila vijest daj tužiteljstvo u Rimu istražuje De Laurentiisa zbog finansijskih malverzacija u Osimhenovom transferu iz Lillea koji je realizovan prije tri godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti