Napoli počeo pregovore sa CSKA: Telentovani veznjak stiže na San Paolo?

Golovin na Sarrijevom "radaru"

Napoli počeo pregovore sa CSKA: Telentovani veznjak stiže na San Paolo?

Napoli je ozbiljno krenuo u potragu za novim pojačanjima, a jedno od njih bi mogao biti i veznjak moskovskog CSKA Aleksandr Golovin.

Navodno su u Napoliju izuzetno zainteresovani za Golovina koji će narednog mjeseca napuniti 22 godine, a pojavile su se i informacije da su njegovi menadžer boravili u Italiji prošle sedmice, te da su obavili razgovore sa predstavnicima Napolija.

Ukoliko se transfer Golovina u Napoli zaista i realizuje, vjeruje se da će Moskovljani inkasirati oko 16 miliona eura.

Inače, mladi Golovin je impresionirao svojim igrama u Ligi Evrope ove sezone, a u ovom takmičenju je uspio postići golove protiv Arsenala i Lyona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Napoli će imati ozbiljnu konkurenciju u utrci za ovog mladog veznjaka pošto su za njega, navodno, zainteresovani i Chelsea, ali i Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi