U Juventusu uvjereni da će Pjanić biti spreman za "meč sezone"

Bh. reprezentativac propustio zadnju utakmicu Stare dame

U Juventusu uvjereni da će Pjanić biti spreman za "meč sezone"

Miralem Pjanić je proteklog vikenda u susretu protiv Sampdorije bio primoran napustiti teren već u provom poluvremenu zbog povrede.

Bh.reprezentativac je propustio i jučerašnji ligaški duel Juventusa i Crotonea, ali u taboru Stare dame su uvjereni da će Pjanić biti spreman za nedjelju i "najveću utakmicu sezone" protiv Napolija.

Duel Juventusa i Napolija u Torinu bi mogao dati konačni odgovor kada je u pitanju Scudetto. Juventus bi trijumfon "uništio" i posljednji tračak nade Napolija da može do titule prvaka Italije, dok bi eventualna pobjeda Serrijevih izabranika uvela Seriju A u neizvjestan finiš sezone.

Navijači Juventusa su se pribojavali da bi u ovaj bitan susret njihova ekipa mogla ući bez Miralema Pjanića, međutim danas je Sky saopštio da su u taboru Stare dame uvjereni da će se sjajni veznjak oporaviti na vrijeme i biti Allegriju na raspolaganju u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je danas stigao u trening kamp sa ostatkom ekipe Juventusa, ali kako je trening bio zatvoren za javnost nije poznato da li je radio po posebnom programu.

Inače, nakon 33 odigrana kola Serije A Juventus se nalazi na prvom mjestu sa 85 osvojenih bodova, dok je Napoli drugi sa četiri boda manje.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi