Napolijeva akcija za treći gol je čisto savršenstvo

Ušetali se u gol Bologne

Napolijeva akcija za treći gol je čisto savršenstvo

Teme:

Napoli je večeras kao gost savladao ekipu Bologne sa 3:0 i tako ostao u vrhu Serije A sa devet bodova nakon tri kola, koliko imaju Juventus i Inter.

Fudbaleri Napolija su u drugom poluvremenu utakmice u Bologni igrali zaista dopadljivo, a golove su postizali u 66., 83. i 88. minuti.

Najljepša akcija viđena je u samom finišu utakmice, kada je Napoli stigao do trećeg gola nakon odlične kombinacije četvorice fudbalera.

Napolitanci su se s lakoćom prošetali kroz odbranu Bologne, a akciju je završio rezervista Zielinski koji je iskoristio milimetarski preciznu asistenciju Callejona i gurnuo loptu u nebranjeni dio mreže.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napolijeva akcija bi se mogla opisati u tri riječi - Jednostavno, a lijepo.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi