Nastavljena agonija Muhameda Bešića

Ponovo nije u zapisniku

Nastavljena agonija Muhameda Bešića

Midhat Šljivak

Muhamed Bešić ni danas neće igrati za ekipu Evertona.

Veznjak Evertona nije u kombinacijama za prvi tim Karamela na gostovanju kod Leicestera, čime je nastavljena njegova agonija u ekipi sa Goodison Parka.

Bešić očigledno nema šta da traži ni kod privremenog menadžera Davida Unswortha. Gdje je nastavio Ronald Koeman, tu je nastavio u Unsworth, te bh. fudbaler ponovo grije stolicu na tribinama.

Engleski mediji su tokom sedmice pisali da Bešić ozbiljno razmišlja o odlasku iz Evertona, što bi kako stvari stoje, za njega bilo najblje rješenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, vjerovatno će i on sačekati imenovanje novog menadžera, nakon čega će donijeti odluku o svojoj budućnosti u timu iz Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi