Navijači očekuju i traže sigurnu pobjedu Zmajeva - "Nema tu nikakve matematike"

Anketa pred Luksemburg

Navijači očekuju i traže sigurnu pobjedu Zmajeva - "Nema tu nikakve matematike"

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici igra četvrti meč kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Protivnik je selekcija Luksemburga, a navijači bh. selekcije optimistični su pred ovaj duel i očekuju pobjedu.

Navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine očekuju pobjedu u utakmici protiv Luksemburga, koja se večeras igra na stadionu Bilino polje u Zenici.

Usprkos brojnim problemima i umoru nakon puta u Portugal, navijači traže da se večerašnji meč ozbiljno shvati i lagano dobije. To su u anketi SportSport.ba portala jasno pokazali.

"Bez dileme pobjeda. Mora se ići na pobjedu. Nema matematike. Tri boda i 3:0. Džeko će dati sigurno gol, Dedić, možda neko iz odbrane zabije."

"Daj da tučemo Island i Slovačku. Idemo ih uzeti i to je to", poruka je jednog navijača.

Oglasi

"Džeko i ovi mlađi bi trebali zabiti u pobjedi od 3:0", poruka je mladog momka iz Tuzle koji je došao da podrži naš nacionalni tim.

3:0 je rezultat kojeg očekuje i momak iz Zenice. Nada se i da možemo na Evropsko prvenstvo.

"Samo je potrebno više hrabrosti u našoj igri. Večeras je 3:0. Džeko i Dedić će zabiti".

"Imamo velike šanse. Večeras ćemo dobiti s 3:0 uz tri gola Džeke, ali mislim da će odlučivati zadnja utakmica protiv Slovačke", poruka je navijača iz Sanskog Mosta.

"Očekujemo pobjedu i večeras očekujemo mlade igrače. Pobijedit ćemo s 3:0. Bit ću optimista, možemo do Eura", rekao je navijač iz Čelića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

I ostali navijači naše selekcije su optimistični, a najoptimističniji je momak iz Cazina koji je najavio pobjedu od 5:0.

Top Komentari

Rodjeni1985
BOSNA I HERCEGOVINA VOLIM TE!
4 1
Drakula
IDEMO LUXEMBURG BRACO
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi