Bacio dres navijaču i doživio najveće poniženje u životu, na kraju reagovali policija i Lampard

Veliko nezadovoljstvo fanova Evertona

Bacio dres navijaču i doživio najveće poniženje u životu, na kraju reagovali policija i Lampard

Endin Čaušević

Everton je danas još jednom razočarao svojom igrom jer je klub s Goodisona poražen u gostima protiv Bournemoutha s ubjedljivih 3:0, a koliko su navijači ovog kluba nezadovoljni očajnim igrama najbolje su pokazali na kraju utakmice kada je morala reagovati čak i policija.

Everton i ove sezone igra ispod svih očekivanja što je nastavak očajne serije još od prošle sezone kada je ovaj klub tek u posljednjem kolu uspio da izbori opstanak u Premiershipu.

Navijači su se nadali da će se situacija promijeniti ove sezone i da će Frank Lampard uspjeti da preporodi ekipu i konačno se vrati barem u sredinu tabele, ali se to još uvijek nije desilo.

Everton je završio na tek 17. mjestu nakon prvog dijela sezone i jasno je da se u pauzi tokom Svjetskog prvenstva očekuju velike promjene na Goodisonu, pa čak i promjena trenera.

Svoje nezadovoljstvo navijači Evertona pokazali su nakon današnje utakmice protiv Bournemoutha, a čak je na kraju morala reagovati i policija da smiri situaciju.

Igrači Evertona prišli su da pozdrave navijače koji su došli danas u Bournemouth da ih podrže, ali ni slutili nisu kakav odgovor će dobiti s tribine.

Oglasi

Navijači su pokazali koliko su bijesni i razočarani zbog još jednog poraza i čak su neki od njih pokušali da utrče na teren, ali je policija na vrijeme reagovala i zaustavila ih je pored ograde.

No, potpuno poniženje doživio je posebno Alex Iwobi. Nigerijac je bacio jednom od navijača svoj dres nakon utakmice, ali ljutiti navijač Evertona je uzeo dres i bacio ga nazad na teren što niko nije očekivao.

Igrači Evertona su bili šokirani takvim ponašanjem, ali im je to bio najbolji pokazatelj koliko su navijači ljuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju je reagovao i Frank Lampard koji je smirivao pojedine igrače i pokazao im je da idu u svlačionicu i da nema potrebe da ostaju na terenu kako bi se svađali s navijačima svog kluba.

[twitter]https://twitter.com/PLDraftopia/status/1591481018472595461[/twitter]

Top Komentari

King_Kenny
...Lampard dobar trener kao i Gerrard.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi