Navijači Liverpoola bijesni na trenera Evertona zbog sastava za Manchester City

Zvijezde ostavio na klupi

Navijači Liverpoola bijesni na trenera Evertona zbog sastava za Manchester City

Endin Čaušević

Fudbaleri Evertona trenutno igraju pred svojim navijačima protiv Manchester Cityja utakmicu 27. kola engleskog Premiershipa.

Zbog finala engleskog Liga kupa odlučeno je da se ovaj meč igra večeras, a on se s posebnom pažnjom prati na drugom kraju Liverpoola. Navijači Redsa sigurno da se nadaju kiksu Cityja koji zaostaje samo dva boda u odnosu na njihov tim.

Međutim, pred sami početak ovog meča navijači Liverpoola su okupirali društvene mreže zbog trenera Everona, Marca Silve, i sastava ovog tima za večerašnji meč. On je većinu zvijezda ostavio na klupi što je itekako naljutilo navijače Liverpoola.

Od prve minute za Everton večeras igraju Pickford, Kenny, Keane, Zouma, Digne, Gomes, Gueye, Bernard, Davies, Walcott i Calvert-Lewin, dok su na klupi ostali Richarlison, Sigurdson i Tosun što je najviše izazvalo nezadovoljstvo kod navijača Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Liverpool je sam kriv sto he teskoj poziciji
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi