Navijači Napolija pjesmom s balkona 'ubijaju' tišinu u gradu, priključio im se i Insigne

Nevjerovatne scene

Navijači Napolija pjesmom s balkona 'ubijaju' tišinu u gradu, priključio im se i Insigne

Ovih dana u Italiji vlada nezapamćena tišina u svim gradovima jer građana gotovo da i nema na ulicama zbog koronavirusa. 

Vlada je savjetovala građane da ne izlaze iz domova kako ne bi širili zarazu koronavirusom, a čak i da nije tako ljudi ne bi imali gdje otići obzirom da je sve zatvoreno osim apoteka i prodavnica s hranom.

Građani Napulja nisu više mogli podnositi tišinu koja vlada u njihovom gradu pa su odlučili da svako večer u 19.45 sati izađu na balkone i zapjevaju Napolijevu pjesmu 'Allez, Allez, Allez'.

Sinoć im se u takvoj atmosferi priključio i kapiten fudbalskog tima Lorenzo Insigne koji je izašao na balkon , zapjevao i kasnije se video pojavio na društvenim mrežama.

Lijepe ali i čudne scene koje dolaze iz italijanskog grada. Nadamo se da će uskoro sve biti mnogo bolje i da ćemo Insignea umjesto na balkonu gledati na fudbalskom terenu. To bi svakako željeli i navijači kluba sa San Paolo stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi