"Ne dirajte desetku, to je privatno vlasništvo porodice"
(Foto: EPA)

Maradona mlađi jasno poručio

"Ne dirajte desetku, to je privatno vlasništvo porodice"

M. Šljivak

Napoli silno želi skinuti Juventus sa trona u Italiji.

Iako se i Stara dama pojačava velikim imenima, trener Napolija Carlo Ancelotti smatra da njegov tim uz određena pojačanja, može doći do Scudetta.

Jedan od fudbalera kojeg žele u svojim redovima je Kolumbijac James Rodriguez. Spreman je James da dođe u Italiju, ali traži umirovljeni broj deset, kojeg je nosio legendarni Diego Maradona.

Nakon svih špekulacija da bi legendarnu 'desetku' mogli vratititi u upotrebu zbog Jamesa, oglasio sin argentinske legende Diego Maradona Junior.

On je podržao dolazak Rodrigueza, ali je jasno poručio da niko ne bi smio dirati desetku.

"Često sam Jamesu komentarisao da ide u Napoli. Fudbaler njegovih kvaliteta bi učinio ekipu boljom, a po onom što ja znam, pregovori su odmakli veoma daleko", rekao je Maradona mlađi, te je zatim okrenuo priču na broj 10.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne dirajte desetku. To je broj mog oca, privatno vlasništvo porodice Maradona", rekao je on i dodao:

"Postojale su glasine da će desetku ranije uzeti Gonzalo Higuain, te da će je dobiti Lorenzo Insigne. Ali, trebalo bi biti kao u NBA ligi, ako povučete dres, ne možete ga više koristiti", istakao je sin legendarnog Argentinca.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Tvoj tata je obican retard, nek se ugleda na velikog Del Piera ili Tottija, narkomanov sinw
0 0
Mu'min Juventino FKS
Mrs u picku materinu gnjido, cuj privatno vlasnistvo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi