Ne pamte se ovakve scene nakon utakmice - Ponovo je u glavnoj ulozi Nenad Lalatović
Kontroverzni stručnjak imao je ponovo eksploziju emocija na press konferenciji

Ludilo

Ne pamte se ovakve scene nakon utakmice - Ponovo je u glavnoj ulozi Nenad Lalatović

Midhat Šljivak

Mladost GAT savladala je jučer u Nišu Radnički s 1:0 i tim Nenada Lalatovića stigao je do velika tri boda u borbi za opstanak. Nakon ovog meča došlo je do verbalnog rata između nekadašnjih saradnika i velikih prijatelja Nenada Lalatovića i Dragana Šarca.

Nenad Lalatović ponovo je napravio pravi show na press konferenciji. Učinio je to nakon meča protiv svog nekadašnjeg tima Radničkog u Nišu, kojeg predvodi njegov nekadašnji saradnik i prijatelj Dragan Šarac.

Sijevalo je između nekadašnjih saradnika, a u jednom trenutku Šarac je izašao da ne sluša šta Lalatović priča.

"Zasluženo smo pobijedili. Znao sam da me Šarac odlično poznaje i zbog toga sam potpuno izmijenio postavku. Ja njega nisam poznavao kao šefa stručnog štaba, ali jesam kao dugogodišnjeg pomoćnika, brata, člana porodice", govori Lalatović i dodaje:

"Za srce me ujeo, ali i dalje mu želim sve što i sebi. Što želim svojoj kćerki, želim i njegovoj. Nije smio da ovo uradi, morao je da ode sa mnom", rekao je on nakon čega je Šarac ustao i otišao.

"Idem ja. Ti završi, pa ću da se vratim. Ne želim slušati kako pričaš o o mojoj porodici".

Oglasi

To je izrevoltiralo Lalatovića i odlučio je udariti na Šarca.

"Zemljače, da si pravi trener dao bi ostavku nakon četiri poraza. Eto, ne može podnijeti kritiku", rekao je Lalatović i zatim je počeo sam sebe hvaliti.

"Ovo je moja doktorska utakmica. Sa desetkom sam položio ispit na preteškom gostovanju. Nisu nam šutnuli na gol i trebalo je da pobijedimo s tri ili četiri gola. Ponosan sam na sebe", poručio je Lalatović.

Otkrio je na kraju zašto ga je Šarac 'ujeo za srce'. Ne može mu oprostiti neke stvari.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Smatram da sam dobar čovjek i nisam to zaslužio. Ujeo me za srce, raskidao mi je srce. On mi je radio analizu utakmice, a po Nišu je pričao da on vodi treninge i utakmice. Predstavljao se iza mojih leđa kao Mourinho. To sam tek kasnije saznao, a sve se sad vidjelo na terenu", istakao je Lalatović.

Mladost GAT je na pretposljednjem mjestu tabele s 23 boda, ali do kraja ima još dovoljno vremena da ovaj tim osigura opstanak.

Top Komentari

nakopitam
U njega su oci ljubicaste
1 0
Goodfelles
Živio Lalatović i Pablo Eskobar!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi