Neki neće mirno spavati nakon Lalatovićeve najave: "To će se desiti milijardu posto"

Spreman je izdati knjigu

Neki neće mirno spavati nakon Lalatovićeve najave: "To će se desiti milijardu posto"

Edmir Škorić

Srbijanski trener Nenad Lalatović najavljuje "bum" u Srbiji."To će se desiti milijardu posto i to treba da se desi", poručio je kontroverzni stručnjak.

Lalatović, koji je sada trener Spartaka iz Subotice, dobro je poznato ime i ne samo u srbijanskom, nego i u regionalnom fudbalu.

Osim toga, mi u BiH imali smo priliku da ga "upoznamo", pošto je jedan period, doduše kratak, sjedio na klupi Borca iz Banjaluke. Poznat je po kontroverzama, nekim nečuvenim izjavama, ali upravo te stvari 45-godišnjaka čine posebnim.

On je nedavno preuzeo Spartak i debitovao je pobjedom na klupi svoje nove ekipe, a prethodno je radio u Ukrajini gdje je vodio Zoryju. Dugo godina je u srbijanskom fudbalu, a redom je trenirao Mladost GAT, Radnički Niš, Radnički Kragujevac, Vojvodinu, Čukarički, Borac Čačak, Napredak, Voždovac, Prolter, Srem...

Njegov najveći uspjeh datira iz sezone 2019/20, kada je kao trener Vojvodine osvojio Kup Srbije. To su bili njegovi najuspješniji trenerski dani. Često dolazi u sukobe sa novinarima, trenerima drugih ekipa, igračima, pa i navijačima.

Oglasi

Sada je Lalatović gostujući u jednoj emisiji u Srbiji najavio da će napisati knjigu i da će ona, prema njegovim riječima, biti najčitanija u Srbiji.

Lalatović unosi nemire u srpski fudbal

Tema će naravno biti srpski fudbal i ne sumnjamo da će oštro pero Lalatovića unijeti nemire u komšiluku. Sigurno je da ima dosta stvari koje javnost ne zna, da će izreći neke tajne srpskog fudbala... Tvrdi da će to uraditi onog dana kada ne bude aktivan u fudbalu i da ga tada neće moći kazniti ili suspendovati.

"Jednog dana kad budem napisao knjigu, vjerujte mi, to će biti najčitanija knjiga u Srbiji. A ja ću je napisati jednog dana, ali kada budem izašao iz fudbala i neće moći da me suspenduju i da me kazne. To će se desiti milijardu posto i to treba da se desi", kazao je Lalatović dok je gostovao u jednoj emisiji.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Beograđanin je kao fudbaler ponikao u Crvenoj zvezdi, a igrao je još za OFK Beograd, Radnički 1923, potom u Ukrajini za Šahtar, u Njemačkoj za Wolfsburg, a u Srbiju se vratio 2006. godine kada je potpisao za Zemun. Karijeru je okončao kao igrač OFK Beograda.

Lalatovićev trenutni klub Spartak osmi je u prvenstvu Srbije sa 19 bodova, a u narednom kolu će ugostiti Radnik iz Surdulice u 17. kolu, nakon čega slijedi gostovanje kod Železnika u Pančevu, pa onda dervi sa Crvenom zvezdom kojeg Lalatović sigurno jedva čeka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti