Lalatović opet imao show: "VAR? Varalica. Kad se povuče linija..."

Press nakon utakmice

Lalatović opet imao show: "VAR? Varalica. Kad se povuče linija..."

Eldar Ganibegović

Kontroverzni trener Nenad Lalatović poznat je po svom temperamentu, ali i zanimljivim izlaganjima na press konferencijama. Zanimljivo je bilo i sinoć nakon utakmice u kojoj je njegov tim ispustio dva boda.

U 34. kolu play-outa Superlige Srbije Mladost GAT je na svom terenu remizirala 1:1 protiv Spartaka u Novom Sadu.

Milić je doveo domaći tim u vodstvo u nastavku utakmice, da bi u 84. minuti Ado donio poravnanje gostima, pa je tim Nenada Lalatovića ispustio bitna dva boda.

Tri minute nakon tog gola Šimura je s leđa oborio Brazilca Dal Bela na samoj liniji šesnaesterca. Sudija je dosudio prvo penal, ali je morao da sačeka VAR.

Japanac je dobio crveni karton, a Mladost samo slobodan udarac sa ivice šesnaesterca. Maksimović je pogodio samo igrača u živom zidu, a nakon utakmice je to na sebi svojstven način prokomentarisao Nenad Lalatović.

Imao je mnogo nedovršenih misli i rečenica, no jasno je šta je htio da kaže:

Oglasi

"Imali smo neke naše šanse. Sad'... Da li je bio penal, nije bio penal. VAR... Ne znam više da li VAR sudi da bi var'o. VAR vara. VAR je varalica izgleda. Više ne znam ni šta je penal ni šta nije penal. Kad se povuče ona linija... Da li je izašla, da l' nije izašla... Da li jeste izašla, da li je bio penal, da l' nije bio penal... Kad je penal... Više... Ja otkad sam u fudbalu... Kad je bila ruka, kad nije bila ruka, ja pojma nemam."

"Ali, ne zamjeram nikom ništa", na kraju je zaključio kontroverzni stručnjak koji se okušao i u Bosni i Hercegovini vodeći Borac, ali to se neslavno završilo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Njegov tim je posljednji na tabeli s 28 bodova, ali sa samo bodom zaostatka odnosno dva za Mladosti i Radnikom koji su na pozicijama koje osiguravaju doigravanje.

Spartak je prvi u sigurnoj zoni s 32 boda, a do kraja je ostalo da Mladost GAT odigra još tri utakmice s tim da imaju utakmicu više u odnosu na konkurente. 

Top Komentari

yaroslavalytkin
Otvorena potraga za se.ksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------>> shrinke.me/kisa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti