Šok u Srbiji: Lalatović prije 12 dana izabran za trenera Radničkog, a danas napustio klub

Ide u Saudijsku Arabiju

Šok u Srbiji: Lalatović prije 12 dana izabran za trenera Radničkog, a danas napustio klub

E. Čaušević

Srbijanski stručnjak Nenad Lalatović nedavno je napustio Vojvodinu i preuzeo je klupi Radničkog iz Niša.

Lalatović je prije 12 dana predstavljen kao novi trener kluba iz Niša, te je počeo pripreme s ovim timom za novu sezonu u srbijanskoj Superligi.

Nakon svog dolaska u Radnički ovaj trener je najavio promjene u ekipi i borbu za plasman u Evropu, a onda je samo 12 dana kasnije šokirao srbijansku javnost svojim potezom.

Naime, danas je potvrđeno da je Lalatović napustio trenersko mjesto Radničkog što je šokiralo čelnike ovog kluba.

Mediji u Srbiji pišu da je Lalatović dobio ponudu iz inostranstva koju jednostavno nije mogao da odbije i odlučio je da napusti klub iz Niša nakon samo 12 dana.

Lalatović će svoju trenersku karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji na klupi Al Batina koji mu je sigurno ponudio mnogo bolje finansijske uslove nego što je to bio slučaj u Radničkom.

Što se tiče sportskog segmenta odlazak u Saudijsku Arabiju i nije toliko primamljiv, ali jasno je da se izdašne finansijske ponude ne mogu odbiti tako lako.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radnički se još uvijek nije oglašavao oko Lalatovića i nije poznato ko bi mogao preuzeti trenersku klupu ovog kluba.

Lalatović je počeo ozbiljno da se priprema za novu sezonu jer je već doveo sedmoricu igrača, a to su Miljan Škrbić, Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović, Vanja Ilić i Borko Duronjić.

Top Komentari

Adohordas
To pokazuje kakav je covjek, **** bi se za pare ,i ja volim pare svi vole ali ako si sjeo na klupu i obeco neke stvari hm...samo budala ispo
2 0
user1583752673
Pare!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije