Lalatović nakon  samo 12 dana napustio klub, dobio ponudu koja se ne odbija

Zvanično

Lalatović nakon samo 12 dana napustio klub, dobio ponudu koja se ne odbija

S. Mlaćo

Kontroverzni stručnjak Nenad Lalatović nakon samo 12 dana napušta Radnički iz Niša.

Lalatović je u Radnički stigao iz Vojvodine, no brzo je stigla bogata ponuda iz Saudijske Arabije i sada odlazi u bogatu zemlju.

Potvrdio je to i zvanično, a u ugovoru sa srbijanskim timom imao je klauzulu koja kaže da može napustiti klub ukoliko dobije ponudu veću od 30.000 eura mjesečno.

Lalatović je potpisao ugovor sa Al Batinom na godinu dana.

U transferu je učestvovala Srbijanka Marina Mutavdžić koja ima svoj tim za Aziju i sve je brzo dogovoreno.

Ovo će za Lalatovića biti prvi inostrani angažman. Do sada je radio samo u Srbiji, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije.

Oglasi

"Sjajno sam prihvaćen, bogati šeik me lično tražio. Pratili su me, dali mi odriješene ruke. Dali su mi vilu sa bazenom, automobil i bogat ugovor. Na platu mene i saradnika ukupno ide 1.000.000 dolara. Za svaku pobjedu imamo 5.000 dolara, a još 100.000 dolara ako završimo među prvih osam. Ukoliko budemo među tri tima dobijamo 500.000", rekao je Lalatović pri pdlasku.

Ističe da je sretan što odlazi na spektakularan način, ali da će mu nedostajati srbijanski fudbal.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Vratiću se jednom.

Treba istaći da se Lalatović prije par godina povezivao sa FK Željezničar, a protekle zime i sa banjalučkim Borcem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi