Nerazzurri dobili ponudu koja im se sviđa, ali mladi fudbaler "koči" transfer

Karamoh želi razmotriti opcije

Nerazzurri dobili ponudu koja im se sviđa, ali mladi fudbaler "koči" transfer

Inter je, navodno, spreman prihvatiti ponudu Parme za krilnog napadača Yanna Karamoha, ali mladi reprezentativac Francuske nije siguran da želi put Ennio Tardinija.

Inter je 20-godišnjeg Karamoha na ljeto 2017. godine doveo iz francuskog Caena za 6.5 miliona eura, ali se mladi fudbaler još nije uspio nametnuti na Meazzi, pa je prošlu sezonu proveo na posudbi u Bordeauxu.

Sada nekoliko italijanskih medija tvrdi da je Parma uputila ponudu vrijednu 13 miliona eura (+ bonusi) za Karamoha, te da je spremna u ugovor uključiti klauzulu koja bi favorizovala Inter u slučaju da Nerazzurri požele mladog fudbalera vratiti u svoje redove.

U Interu su, navodno, i više nego zadovoljni ponudom Parme, kao i uslovima ugovora. Nerazzurri su tako spremni istu i prihvatiti, ali transfer "koči" sam Karamoh.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladi fudbaler nije siguran da li želi karijeru nastaviti u Parmi, te želi više vremena kako bi razmotrio sve opcije.

Šta će na kraju biti sa mladim Karamohom, ostaje da se vidi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi